Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

Από τα Δελτία Τύπου των υποψηφίων, που λάβαμε σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Σε ανακοίνωσή του με ημερομηνία 06/10/2009 ο Παναγιώτης Ρήγας αναφέρει,

Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε

Ο ελληνικός λαός επιδεικνύοντας μοναδική ωριμότητα εξέφρασε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την βούλησή του για πολιτική αλλαγή.

Ο εκλογικός θρίαμβος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέδειξε την μεγάλη αποδοχή των θέσεων του κινήματος και του πολιτικού μηνύματος του Γιώργου Παπανδρέου από τον ελληνικό λαό.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου στην αφετηρία της νέας εθνικής προσπάθειας.

Με όραμα και σχέδιο θα βγάλουμε την χώρα από την κρίση και θα την ξαναβάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Οι Κυκλάδες είχαν και αυτές την δική τους ουσιαστική συνεισφορά στη νικηφόρα μάχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Οι Κυκλαδίτες με την ψήφο τους επιδοκίμασαν τις δεσμεύσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για εφαρμογή νησιώτικων πολιτικών και σήμερα αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Προσωπικά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου Κυκλαδίτες για την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό.

Κυρίως όμως θέλω από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των Κυκλαδιτών από όλα τα νησιά, που εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν και πάλι πρώτο βουλευτή Κυκλάδων.

Συναισθάνομαι απόλυτα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την ισχυρή εντολή.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω ασυμβίβαστα και δυναμικά την προσπάθειά μου –που είναι και προσπάθεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ.– για να πάνε οι Κυκλάδες μας μπροστά και ψηλά .

Με τον συνάδελφό μου στην κοινοβουλευτική ομάδα, με τα στελέχη μας στα νησιά, με την αυτοδιοίκηση και τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων και με όλους τους ενεργούς πολίτες των Κυκλάδων θα δώσουμε τον αγώνα για την δικαίωση των ελπίδων και των προσδοκιών όλων των συμπατριωτών μας.

Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε και στις Κυκλάδες.
Είναι πλέον στο χέρι μας να την κάνουμε ζωντανή πραγματικότητα.
Να κτίσουμε μαζί το μέλλον που αξίζουμε και μπορούμε.


Ενώ, σχετικά με την δραστηριότητά του μας ενημέρωσε ότι,

Χθές Πέμπτη 8 Οκτωβρίου βρέθηκε στη Σαντορίνη προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους Σαντορινιούς που για μια ακόμη φορά τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο κ. Ρήγας συναντήθηκε με τις Συντονιστικές Επιτροπές των Τοπικών Οργανώσεων Θήρας, Οίας - Θηρασιάς στις 5 το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θήρας στα Φηρά και στις 6.30’ μ.μ. με φίλους στην καφετέρια «Σαντορίνη» στα Φηρά.
Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου ο κ. Ρήγας θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα παραμείνει και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου προκειμένου να περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού και να ευχαριστήσει τις Παριανές και τους Παριανούς για την συμβολή τους στο θρίαμβο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη δική του προσωπική εκλογική επιτυχία.






Με ανακοίνωσή του με ημερομηνία 8.10.2009 ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρει για το εκλογικό αποτέλεσμα,

Θέλω να ευχαριστήσω τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες, που με τίμησαν για άλλη μια φορά με την εμπιστοσύνη τους, αλλά κυρίως αυτούς που έμειναν κοντά στην παράταξη σε αυτή τη δύσκολη και άνιση μάχη. Τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις και τώρα πιο δυναμικά, να διεκδικώ και να δουλεύω για το καλό των Κυκλάδων και της Πατρίδας μας.

Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους φίλους και εθελοντές που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την καρδιά τους σε αυτή την προσπάθειά μου, χωρίς να υπολογίσουν κούραση και προσωπικό χρόνο.

Τώρα είναι ώρα δουλειάς. Θα είμαι δυναμικά παρών στους νέους αγώνες που ξεκινούν για την ανάπτυξη και την ευημερία των Κυκλάδων και της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογική του νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί αυτό που προέχει τις δύσκολες στιγμές είναι να ληφθούν υπεύθυνες και σωστές πολιτικές αποφάσεις για το καλό της Πατρίδας μας . Το αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία δεν ήταν θετικό. Όμως, έχουμε υποχρέωση να αναζητήσουμε τα αίτιά του . Να μάθουμε από τα λάθη μας. Να αλλάξουμε. Ένα είναι σίγουρο.

Η Πατρίδα μας χρειάζεται σήμερα περισσότερο παρά ποτέ μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία. Μια κεντροδεξιά παράταξη που να είναι πιο κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματά της. Μπορούμε και θα αντιμετωπίσουμε τη σημερινή δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας.

Χρέος και ευθύνη όλων μας είναι να σφυρηλατήσουμε ακόμη πιο δυνατά την ενότητα και την ανασύνταξή της. Το οφείλουμε στους συμπολίτες μας που πίστεψαν, και πιστεύουν στα ιδανικά και τις αξίες της.

Όλοι μαζί θα χαράξουμε μία νέα δυναμική και ελπιδοφόρα πορεία για την παράταξη και τον τόπο. Σε αυτή την πορεία ως βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Κυκλάδων δηλώνω δυναμικά παρών δίπλα στην καθεμία και καθένα από εσάς.





Ο Σταμάτης Μαύρος, Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κυκλάδων, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009:

«Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου, Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε έναν αγώνα δυνατό, με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Όσο τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και το μέλλον των νησιών μας παραμένουν, οφείλουν και οι άνθρωποι που επιδιώκουν την επίλυσή τους να παραμένουν ακλόνητοι στην πρώτη γραμμή. Δηλώνω δυναμικά παρών για όλα τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα των Κυκλάδων».