Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

το επιμελητήριο και η νέα τεχνολογία





Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στο γραφείο του στη Σαντορίνη (Ευθεία Πύρου – Φηρών έναντι Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης) και να συμμετάσχετε μέσω τηλεδιάσκεψης στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2009 και ώρα 19:30 στη συνεδριακή αίθουσά του στην Ερμούπολη Σύρου, με θέμα:

• την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» (Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013) το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν τα αρμόδια εξειδικευμένα στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών.

Για πρώτη φορά, θα δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά, επιχειρηματίες από 5 νησιά, καθώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διασύνδεση της συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, με τα γραφεία του στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μήλο και Σαντορίνη, όπου οι ενδιαφερόμενοι προσκαλούνται να προσέλθουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω τηλεδιάσκεψης την εκδήλωση, καταθέτοντας τις απόψεις τους και υποβάλλοντας τις ερωτήσεις τους.