Παρασκευή, Μαΐου 22, 2009

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της ΔΕΗ λόγο τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος
το Σάββατο 23 Μαΐου στην Οία και τη Θηρασιά 08.30 – 11.30
και την Κυριακή 24 Μαΐου στον Καρτεράδο 08.30 – 12.30

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν από την αναγραφόμενη ώρα, οπότε οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρείται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΤΑΣΗ. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται στο έδαφος.



Σύμφωνα με ανακοίνωση,
Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θήρας, εν’ όψει των ευρωεκλογών, διοργανώνει σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κυκλάδων κεντρική πολιτική εκδήλωση στο νέο της γραφείο στα Φηρά Θήρας στο Εμπορικό Κέντρο «Αφροδίτη», αυριο Σάββατο 23 Μαΐου 2009 και ώρα 19:30μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του Π.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Δήμαρχος Καλλιθέας σ. Κώστας Ασκούνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Βουλευτής του Νομού Παναγιώτης Ρήγας.
Την ίδια μέρα θα γίνουν και τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θήρας στα Φηρά
Την ανακοίνωση υπογράφει η γραμματέας της Οργάνωσης Σοφία Κίτσου.

Επίσης, το πρόγραμμα των ομιλιών του με θέμα τις ευρωεκλογές μας έστειλε ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας.
Σύμφωνα με αυτό,

Στα πλαίσια της συνολικής κινητοποίησης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ με στόχο την νίκη στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου ο Βουλευτής Κυκλάδων κος Παναγιώτης Ρήγας εντείνει την πολιτική του δράση συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου ο Βουλευτής κος Ρήγας μαζί με την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Άννυ Ποδηματά πραγματοποίησε ομιλία στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Κορθί της Άνδρου η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή 17 Μαΐου στην Τήνο ο Βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας συμμετείχε μαζί με την Βουλευτή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Τήνου εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της στο νησί.

Την Δευτέρα 18 Μαΐου στη Σύρο ο Βουλευτής κος Ρήγας παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του αλιευτικού καταφυγίου που κατασκευάστηκε στην Ποσειδωνία στα πλαίσια του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου.

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου ο κος Ρήγας θα βρεθεί στην Σαντορίνη όπου θα επισκεφθεί μαζί με τα μέλη της Τ.Ο. το Κέντρο Υγείας του νησιού, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των μαζικών φορέων του νησιού.

Το Σάββατο 23 Μαΐου στη Σαντορίνη ο κος Ρήγας θα μιλήσει μαζί με το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Ασκούνη στην συγκέντρωση που οργανώνει στα Φηρά η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Θήρας για τις Ευρωεκλογές εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και τα νέα γραφεία της στο νησί.

Την Κυριακή 24 Μαΐου στην Πάρο ο κος Ρήγας θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Μάρπησσα ο Δήμος Πάρου τιμώντας την μνήμη του ήρωα της Παριανής αντίστασης εθνομάρτυρα Νικολάου Στέλλα.

Την Κυριακή 24 Μαΐου το απόγευμα ο Βουλευτής θα μεταβεί στην Ίο για να συμμετέχει σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ στο νησί.




Κατά τα άλλα,

Οι κομματικοί στρατοί –απ’ ότι φαίνεται- δεν θα εκλείψουν ποτέ…..

Θα μπορούσε να αναρτηθεί ,απλά, σαν μια ακόμη ανακοίνωση. Μιας κομματικής νεολαίας που τοποθετείται απέναντι στην επιλογή του απέναντι κόμματος απ’ αυτό στο οποίο ανήκει. Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι απλά.
Η περίπτωση όμως της ανακοίνωσης της νεολαίας Πασοκ σχετικά με την επιλογή της Κ. Γιαννάκου μου ξύπνησε κατασταλμένα αντανακλαστικά. Μιας και νόμιζα -ή και κρυφό-ήλπιζα- ότι κομματικές αντιλήψεις που παγιώνουν τις αντιπαραθέσεις και αμβλύνουν τις διαφορές χρησιμοποιώντας σκληρές και αλαζονικές εκφράσεις, έχουν ξεπεραστεί. Δυστυχώς όμως –η κι’ ευτυχώς από την άλλη για να ξέρουμε που βρισκόμαστε- η πρόσφατη ανακοίνωση της Πασοκικής νεολαίας μου υπενθύμισε ότι οι κομματικές νεολαίες υπάρχουν και … πιάνουν δουλειά οπότε χρειάζεται.
Το ερώτημα ,όμως, που δημιουργείται είναι το εάν τελικά ωφελούνται οι κομματικές νεολαίες ,εάν πιθανότατα συσπειρώνουν το ακροατήριό τους, με αυτού του τύπου τις ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οργή και θυμό προκάλεσε στους φοιτητές η τοποθέτηση της κ. Γιαννάκου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, που την περίοδο των μεγάλων κινητοποιήσεων αντιμετωπίστηκαν ως σάκοι του μπόξ και πειραματόζωα των χημικών». Η ανακοίνωση αναφέρεται επίσης και στη υπόθεση με το βιβλίο της ιστορίας που χαρακτήριζε την σφαγή των Ποντίων ως «συνωστισμό» και που είχε την έγκριση της τότε υπουργού Παιδείας. Στην ανακοίνωση η νεολαία Πασοκ του Νομού, στρέφεται και εναντίων του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι δεν έλαβε τα μηνύματα που έστειλε η κοινωνία από την κάλπη και ξαναέφερε στο προσκήνιο την κ. Γιαννάκου (σσ αναφέρονται στην μη εκλογή της στην Ά εκλογική περιφέρεια της Αθήνας)