Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2009

Σε έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας προσανατολίζεται ο Δήμος Θήρας κινητοποιώντας και πάλι με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τις τεχνικές του υπηρεσίες αλλά και το προσωπικό που εκτελεί έργα.


Αφορμή για την παραπάνω εισαγωγή είναι μια παρέμβαση του Δήμου που αναμένεται να κάνει -επιτέλους- την ζωή και την καθημερινότητά μας πιο απλή και πιο εύκολη.
Πρόκειται για την διάνοιξη που εχει ξεκινήσει εδώ και δυό μέρες στην τελευταία επάνω στροφή του δρόμου του Αθηνιού, εκεί όπου περιμένουν τα αυτοκίνητα προκειμένου να εισέλθουν και να εξέλθουν αντίστοιχα από το κεντρικό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η παρέμβαση είναι σημαντική μιας και θα ανοίξει χώρο στα διερχόμενα αυτοκίνητα γιατί μέχρι στιγμής η κατάσταση ήταν γνωστή, με δυσκολία διασταυρώνονταν τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο ενώ τα καλοκαίρια σχηματίζονταν μεγάλες ουρές. Τουλάχιστο στο εξής δεν θα έχουμε τον φόβο «μην βρούμε» αριστερά ή δεξιά! Η παρέμβαση γίνεται με την καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Δρόσου.



Την ετήσια καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας τους θα κάνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Θήρας και το Διεθνές Χορευτικό Σχήμα της δασκάλας χορού κ. Σταματίνας Ξιάρχου.