Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007

Εκπτώσεις και προσφορές στα εισιτήρια, σε συγκεκριμένα δρομολόγια, του λόγο τέλους της σεζόν και δρομολογίων κάνει το hight speed 5. Από τα 56 ευρώ που ήταν η οικονομικότερη τιμή τώρα διατίθενται εισητήρια στα 31 ευρώ.



Ειδικές προσφορές κάνουν πολλά καταστήματα και σούπερ μάρκετς λόγο τέλους σεζόν αυτές τις ημέρες. Στην μισή τιμή καθώς και 1+1 δώρο προσφέρει πολλά προϊόντα του το σούπερ μάρκετ Big discount στην Περίσα.



Σοβαρά παράπονα αλλά και καταγγελίες υπάρχουν στο θέμα της φύλαξης των σχολείων της Σαντορίνης. Οι διαμαρτυρίες των γονέων εστιάζονται στα γυμνάσια και τα λύκεια του νησιού, υπάρχουν συγκεκριμένες για το γυμνάσιο του Εμπορείου, σύμφωνα με τις οποίες το σχολείο δεν φυλάσσεται, η εξώπορτα δεν κλειδώνει τις ώρες διδασκαλίας με αποτέλεσμα όχι μόνον οι μαθητές αλλά και εξωσχολικοί να μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν. Το θέμα πάντως της φύλαξης και λειτουργίας των σχολείων της Σαντορίνης αναμένεται να απασχολήσει τους συλλόγους γονέων, ενώ άπτεται τόσο των διευθυντών των σχολικών μονάδων όσο και της Αυτοδιοίκησης σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τους σύμφωνα και με τον «Καποδίστρια»