Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2007

Παρουσία του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου πραγματοποιήθηκε χθές το πρωί η υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Ημεροβιγλίου Θήρας, για την δωρεά της οικοπεδικής έκτασης όπου πρόκειται να ανεγερθεί Μονάδα Υγείας Νοσοκομειακού Τύπου.
Κατά την διάρκεια της τελετής ο γιατρός Χαράλαμπος Ρούσσος, διευθυντής της Μ.Ε.Θ. του Ευαγγελισμού, αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης, από το ξεκίνημα της ιδέας, μέχρι τις συνεργασίες για την τελική υπογραφή των συμβολαίων.
«93 χιλιάδες περιστατικά εξυπηρέτησε το 2006 το Κ.Υ. Θήρας και 300 χιλιάδες ο Ευαγγελισμός, δηλαδή το Κ.Υ. Θήρας εξυπηρέτησε το 1/3 των περιστατικών του Ευαγγελισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος για να τονίσει την αναγκαιότητα κατασκευής της νέας υγειονομικής μονάδας.
Στην τελετή παρέστησαν οι υποψήφιοι με την ΝΔ κύριοι, Σταμάτης Μαύρος και Γιάννης Βρούτσης.


«Υπήρξαν προσωπικές αμφιβολίες σε ότι αφορά την υποψηφιότητα μου», παραδέχτηκε σε σημερινή του συνέντευξη ο Γιάννης Χωματάς.
Υπήρξα προβληματισμένος και δυσαρεστημένος από επιλογές του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, ενώ δεν έλειψε και η σκέψη του να απέχω, δήλωσε ο βουλευτής που κατέληξε στο ότι το σημαντικότερο κριτήριο για την απόφασή του ήταν το αίτημα των πολιτών των Κυκλάδων.


Την προγραμματισμένη για την περασμένη Δευτέρα ,που αναβλήθηκε λόγο πυρκαγιών, Πανθηραική συγκέντρωση των φίλων και μελών της θα πραγματοποιήσει απόψε στις 20.30 στο καφέ «Σαντορίνη» η δημοτική επιτροπή αγώνα Πασοκ Θήρας
Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και καλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη και φίλοι του κινήματος.
Στόχος της συγκέντρωσης η άμεση ενεργοποίηση όλων των φίλων μελών για την μεγάλη συγκέντρωση της επόμενης Δευτέρας 10 Σεπτεβρίου που θα πραγματοποιηθεί στα Φηρά παρουσία όλων των υποψηφίων του Πασοκ στις Κυκλάδες με σκοπό την νίκη του Πασοκ στις εκλογές.


Σε πλήρη εξέλιξη οι περιοδείες των υποψηφίων στα νησιά των Κυκλάδων,
Στην Σαντορίνη θα βρεθεί αύριο η Αγγελική Μωραιτάκη


Αιδιόδοξος εμφανίζεται ο Έπαρχος Θήρας για την πορεία υλοποίησης του Νέου Λιμανιού της Σαντορίνης στην νότια πλευρά του νησιού, μετά και τις δηλώσεις του λιμενολόγου Γρηγόρη Δρέττα ότι «σε πέντε χρόνια το νησί μπορεί να εχει λιμάνι στην Νότια πλευρά του»