Τρίτη, Σεπτεμβρίου 04, 2007

500 υπογραφές έχουν συγκεντρώσει κάτοικοι του Εμπορείου και της Περίσας τις τελευταίες μέρες ζητώντας την άμεση αλλαγή των κυκλοφοριακών κανονισμών στην Περίσα. Επικαλούνται δεν την ύπαρξη ΦΕΚ σχεδίου πόλης με ημερομηνία το 1993 που προβλέπει την πεζοδρόμηση του παραλιακού δρόμου και την μονοδρόμιση του κεντρικού της Περίσας. Οι διαμαρτυρόμενοι δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις και κλείσιμο δρόμων σε περίπτωση που δεν πάρουν απάντηση από τους αρμόδιους φορείς.
Σύμφωνος στο ότι πρέπει να επανασχεδιαστεί άμεσα το κυκλοφοριακό της Περίσας είναι ο Αντώνης Σιγάλας, που δήλωσε όμως στον «Σαντορίνη 106.4» ότι θα πρέπει να εκπονηθεί νέα μελέτη, μιας και από το 93 οπότε και έγινε η τελευταία η περιοχή εχει αλλάξει.


Πετυχημένη από πλευράς ανταπόκρισης ήταν η χθεσινή Πανθηραική συγκέντρωση φίλων και μελών της δημοτικής επιτροπής αγώνα Πασοκ Θήρας που πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Σαντορίνη».
Η συγκέντρωση ήταν ανοιχτή και στόχος της ήταν η ενεργοποίηση όλων των μελών για την συγκέντρωση της επόμενης Δευτέρας 10 Σεπτεβρίου παρουσία όλων των υποψηφίων του Πασοκ στις Κυκλάδες.


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ – ΤΣΑΜΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ:

στην ΑΝΑΦΗ και την ΊΟ την 3η Σεπτεμβρίου
στην ΘΗΡΑ την 4η Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο Ξενοδοχείο
΄΄ ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΄΄ στις 20:30 μ.μ.
στην ΚΕΑ την 5η Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ιουλίδας στις 9: 00μ.μ.
στην ΑΝΔΡΟ ( ΓΑΥΡΙΟ –ΜΠΑΤΣΙ ) την 6η Σεπτεμβρίου
στις 7 Σεπτεμβρίου στην Σύρο
στις 8.9 στην Μύκονο και την Πάρο
στις 9.9. στην Νάξο, όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή ομιλία όλων των υποψηφίων
στις 10.9 στην Σύρο
στις 11.9 στην Άνδρο
στις 12.9 στην Τήνο όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή ομιλία όλων των υποψηφίων
στις 13.9 στην Σύρο όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή ομιλία όλων των υποψηφίων