Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2007

Στο πρόγραμμα «Θησέας» εντάχθηκαν δύο μεγάλα έργα στην Σαντορίνη,
πρόκειται για την Αποχέτευση και Ύδρευση Εσωτερικών Δικτύων Ακρωτηρίου
και «Αποχέτευση και Ύδρευση Εσωτερικών Δικτύων Ακρωτηρίου Μεγαλοχωρίου»

Η ένταξη των έργων ανακοινώθηκε με σημερινό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, σύμφωνα με το οποίο :
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, εντάχθηκαν οριστικά στο Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα Έργα :

«Αποχέτευση και Ύδρευση Εσωτερικών Δικτύων Ακρωτηρίου Μεγαλοχωρίου» (τυπική κατανομή) Δήμου Θήρας συνολικού προϋπολογισμού 1.149.278 €.

«Αποχέτευση και Ύδρευση Εσωτερικών Δικτύων Ακρωτηρίου Μεγαλοχωρίου» (προγραμματική κατανομή) Δήμου Θήρας συνολικού προϋπολογισμού 900.698,66 €.




Αυριο Σάββατο 25 Αυγούστου στις 20:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Οίας θα γίνει η παρουσίαση του καινούριου μυθιστορήματος της Καδιώς Κολύμβα «Ρότα περ όστρια» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αρμός»


Εκδηλώσεις ΔΕΠΟΤΑΘ
Σήμερα στις 20.30 στον Βουρβούλο θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Θήρας. Την εκδήλωση έχει προετοιμάσει η δασκάλα χορού του Δήμου Θήρας Σταματίνα Ξιάρχου ενώ την διοργάνωση έχει η ΔΕΠΟΤΑΘ.


Την Τρίτη 28 του μήνα θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση «Σήμερον Έγχρωμον» στην αυλή του Μουσείου Προϊστορικής Θήρας στα Φηρά.
Την παράσταση συνθέτουν οι Γ. Καλκάνης (πιάνο - φωνή), Δ. Πανουριάς (φωνή), Μ. Καλκάνης (κόντρα μπάσο) και Λ. Πανουριάς (φωνή).
Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:00.


Την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 20:30 στον Πύργο η καλλιτεχνική ομάδα των Β' & Γ' ΤΕΕ Σαντορίνης θα παρουσιάσει την μουσική εκδήλωση «Ματωμένο Φεγγάρι».


Την περιπέτεια «Πειρατές της Καραϊβικής: στο τέλος του κόσμου» προβάλει στις 21.00 για τελευταία βραδιά απόψε το «Cine Kamari» ενώ ακολουθεί το «Death Proof» του Κουέντιν Ταραντίνο
Την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» προβάλει στις 19:00 και 22:00
Το Villagio Cinema.