Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2007

  • Πέμπτη 28.6.2007
  • Να’ ναι καλά οι φεγγαράδες και η ξαστεριά!
    Απάντηση στο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σχετικά με την έλλειψη φωτισμού αλλά και την κακή ποιότητα του υπάρχοντος, έδωσε σήμερα στον Σαντορίνη 106.4 ο δήμαρχος Θήρας που ανέφερε ότι αυτήν την εποχή γίνεται η μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους Φηρά - Περίσσα – Αθηνιός.
    «Πιστεύω ότι μέχρι του χρόνου θα έχει ξεκινήσει το έργο» δήλωσε ο δήμαρχος, ενώ ανέφερε πως δεν είναι εύκολο να αναβαθμιστεί σε ισχύ φωτισμού το υπάρχον δίκτυο, διότι έχει περιορισμένες δυνατότητες στα Watt που μπορεί να σηκώσει. Διευκρίνισε δε ότι δεν είναι επιτρεπτή -από την ΔΕΗ- η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στις κολώνες ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ.
    http://www.youtube.com/watch?v=AHFgozDhAqc

  • Στην κακή ποιότητα του υλικού απέδωσε ο Δήμαρχος τις διαγραμμίσεις που έγιναν αλλά… είναι σαν να μην έγιναν! Το υλικό αγοράστηκε από την Νομαρχία και στάλθηκε στη Σαντορίνη. «Δεν κάναμε αραίωση, το υλικό ήταν έτοιμο για χρήση» δηλώνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου που συνεργάστηκαν στις διαγραμμίσεις.
    «Θα προσπαθήσουμε να ξαναπεράσουμε από τα σημεία στα οποία υπάρχει πρόβλημα» δήλωσε ο δήμαρχος.


  • Στο φουλ σήμερα ο κόσμος στο νησί. 13 κρουαζιερόπλοια θα αγκυροβολήσουν στον όρμο των Φηρών. Η ώρα άφιξης των περισσοτέρων (έξι, συγκεκριμένα) στις 15.30 και αναχώρησης στις 20.30.


  • Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής-γλυπτικής της Χάρης Τσεκούρα με θέμα "Μυθολογικά" που στεγάζεται στο Akron Art Center στο Μεγαλοχώρι. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβριο και θα είναι ανοιχτή καθημερινά 11:00-19:00.