Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

κι οτι μας ενώνει είναι αυτό που δεν θα γίνει ποτέ...

"Άμα στην επόμενη επίσκεψη βρέχει ή άμα βρέχει στις εκλογές, θα πάμε με ομπρέλες" δήλωσαν οι Θηρασιώτες κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης sτο νησί του υποψηφίου δημάρχου κ. Ζώρζου.
“Θέλω να μπω σε κάθε σπίτι, σε κάθε ταβέρνα, σε κάθε φούρνο” δήλωσε ο κ. Ζώρζος κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο μικρό νησί, κρίνοντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο είναι ευκολο, γιατί όλοι κι όλοι οι κάτοικοι του νησιού είναι δεν είναι καμιά διακοσαριά.
"Αραία αραία να φαινόμαστε καμιά 40αραία" ήταν το σύνθημα που επικράτησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ο κ. Ζώρζος επισκέφθηκε την Θηρασιά με αφορμή την γιορτής της Παναγιάς της Γιάτρισσας που είναι η μεγαλύτερη στο γειτονικό μας νησί.




Ακόμη γυρεύουν υποψήφιο Δήμαρχο στο τοπικό Πασοκ. (κατάσταση τρέχα γύρευε δηλαδή..) κι απ ότι φαίνεται θα ψάχνουν για πολύ ακόμα….

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική οργάνωση του Πασοκ Θήρας σκέπτεται στην πρόταση που καταθέτει προς του υποψήφιους να ενσωματώσει κι ένα πακέτο με δώρα που θα κάνουν την πρόταση πιο δελεαστική. Στο εν λόγο πακέτο όπως συζητιέται υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθούν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια απο και προς διάφορους προορισμούς σε συνεργασία με τοπικά τουριστικά γραφεία, εκπτώσεις στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης για να διευκολύνονται οι μετακινήσεις με αποτέλεσμα να έχει ο δήμαρχος την εικόνα όλων των περιοχών του νησιού μας, καθώς και ενα αυτοκινητάκι, μικρό, πόλης όπως τα λένε, οικολογικό στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης, προς διευκόλυνση του δημάρχου και αυτό.
Σύμφωνα τώρα με άλλη άποψη, καλό θα ήταν να κληθεί υψηλόβαθμο στέλεχος του κινήματος να συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές, ώστε αυτές να αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αίγλη και δημοσιότητα…. Πως λέμε "απο την Εκάλη στην Σαντορίνη.."

Νωρίτερα, είχαν ακουστεί τα ονόματα των κυρίων Μανόλη Ορφανού, Αντώνη Σιγάλα και Μακάριου Σκοπελίτη ως επικεφαλής υποψηφίων.


"Ο Ιμπεριαλισμός (σσ η αυτοκρατορική φαντασία) σας μάρανε          -πανάθεμά σας- με τέτοια σοβαρά προβλήματα στο νησί" , θα ήθελαν να πουν αλλά δεν λένε,
γιατί όπως έχουμε πεί χίλιες φορές αυτά τα πράγματα δεν τα λένε οι πολιτικοί αλλά απο τον απλό κοσμάκη όλο και κάτι τέτοια ακούς, μέλη του συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές «Λαϊκή Συσπείρωση» που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ αλλά μετέχουν σε αυτόν και άνθρωποι που ανήκουν (άκου ανήκουν..!) σε άλλα κόμματα όπου δεν μιλούν για ιμπεριαλισμό αλλά λένε πιο πρακτικά (υποτίθεται..) πράγματα...


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου έχει τεθεί η κ. Μαρία Αργυρού, ενω σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη.