Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Πανναξιακός – Α.Ο. Θήρας (20.12 17.00) – Α.Ο. Θήρας – ΑΕΚ (23.12 ΔΑΠΠΟΣ)

Στην 10η αγωνιστική την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 17.00 ο Α.Ο. Θήρας (4ος με 20 βαθμούς)  αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό (5ος με 18 βαθμούς) στην Νάξο και στην 11η, με την οποία ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, την ΑΕΚ στην έδρα του στο ΔΑΠΠΟΣ.

Μετά την πολύ σημαντική νίκη – κατάκτηση του Α.Ο. Θήρας στον αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα βόλεϊ της Σαντορίνης βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Α1 με 20 βαθμούς διεκδικώντας την παραμονή της σε αυτήν και την συμμετοχή της στα play of με το τέλος της φετινής αγωνιστικής.


MVP (πολυτιμότερη αθλήτρια) της 9ης αγωνιστικής (Α.Ο. Θήρας – Παναθηναϊκός) η Μπρίνκμαν

Η Μπρίνκμαν του Α.Ο. Θήρας προσέθεσε το όνομα της στη λίστα με τις αθλήτριες που έχουν κερδίσει τον τίτλο της MVP (της πολυτιμότερης βάση των στατιστικών της αθλήτριας της αγωνιστικής) στη φετινή χρόνια στον αγώνα της ομάδας της του Α.Ο. Θήρας με τον Παναθηναικό την Κυριακή 13.12

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας για την επιτυχία της,

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανη και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά η Μπρίνκμαν και αφιέρωσε τη νίκη: “Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον Α.Ο Θήρας, σε όλους όσοι κανονίζουν τα πάντα για εμάς και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και μας υποστηρίζουν. Το να αναδειχθώ πολυτιμότερη παίκτρια είναι ένας τρόπος για μένα να δείξω πόσο ευγνώμων είμαι που αγωνίζομαι για αυτούς!”
Σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Α.Ο Θήρας η Μπρίνκμαν ανέφερε: “Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και μέσα από το ομαδικό πνεύμα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια και μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα πάντως πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος”.



Επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα του Α.Ο. Θήρας εν όψει των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας,

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε και φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας με την επίσκεψη του στο γηροκομείο στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης, καθώς και στο Ειδικό σχολειό Φηρών.
Σύσσωμες οι αθλήτριες , ο προπονητής κ. Οικονομου, το προπονητικό team , o πρόεδρος κ. Σκοπελιτης, ο αντιπρόεδρος κ. Σπυριδακης, καθώς και η team manager κ. Ζωιτου, μοίρασαν γλυκά, δώρα και αντάλλαξαν ευχές.