Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

παρουσίαση και συζήτηση των προτάσεων για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη (16.12)

Συζήτηση με θέμα την συγκέντρωση των απόψεων των φορέων και των παραγωγικών και κοινωνικών ομάδων της Πάρου, Νάξου και Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16.12 στην Πάρο με σκοπό τη συλλογή απόψεων για την σύνταξη του Β1 Σταδίου του «Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου»  για τις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες.

Στην συνάντηση που διοργάνωσε η Π.Ν.Α. συμμετείχαν  ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, η έπαρχος Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων του δήμου Πάρου, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου Αντιπάρου, εκπρόσωποι φορέων, μηχανικοί και αρχιτέκτονες καθώς και πολίτες της Πάρου.

Στην συνάντηση έγινε η παρουσίαση της μελέτης του ΥΠΕΝ ενώ αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν οι προτάσεις κάθε ενδιαφερόμενου με σκοπό να σταλούν στους μελετητές του έργου.
Για πληροφορίες σχετικά με το έργο και την κατάθεση προτάσεων κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στο μέιλ : eparxosParou@1730.syzefxis.gov.gr  μέχρις την Δευτέρα 28.12 με σκοπό την συγκέντρωση όλων των προτάσεων.


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με στόχο τη μέγιστη δυνατή Ενημέρωση των εμπλεκομένων Φορέων και Υπηρεσιών στο Γεωγραφικό Χώρο ευθύνης της, έχει αναρτήσει το εν λόγω Τεύχος της Σύνοψης των Πορισμάτων της Έκθεσης Αξιολόγησης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: http://www.notioaigaio.gr  στην Ενότητα "Διεθνή και Ευρωπαϊκά Θέματα, Προγράμματα, Προσκλήσεις, Ανακοινώσεις/Δελτία Τύπου" του συνδέσμου της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (http://www.5124.syzefxis.gov.gr/index.php/site-map-5 ).