Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

συνεδριάσεις πίσω από “κλειστές θύρες” που προβληματίζουν – ανακοίνωση του ΕΜΕΙΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Μάθαμε έκπληκτοι από τα Μέσα Ενημέρωσης της Σαντορίνης στις 11/6, ότι ο Δήμος Θήρας κάλεσε σε σύσκεψη τις εκλεγμένες δημοτικές παρατάξεις του νησιού, με θέμα Τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η έκπληξη μας οφείλεται, κατά πρώτον στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος Θήρας είχε υποσχεθεί ότι θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα στις 10 ή 11 Ιουνίου, και κατά δεύτερον αναρωτιόμαστε τι ήταν εκείνο που οδήγησε το Δήμο να κάνει την εν λόγω σύσκεψη των παρατάξεων, πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς τη δυνατότητα να μάθουν οι δημότες τι ειπώθηκε, αλλά πολύ περισσότερο να μπορούν  να παρέμβουν σε οτιδήποτε.

Αυτή η πρακτική μας φέρνει στη δύσκολη θέση να  αναρωτιόμαστε αν έχει κάτι η Δημοτική αρχή να κρύψει από τους Δημότες της, σε σχέση με το θέμα του Νοσοκομείου.

Η Δημοκρατία κύριε Δήμαρχε δεν αντέχει τις κλειστές πόρτες, ιδίως τώρα που έχουμε φτάσει μια ανάσα από το άνοιγμα του Νοσοκομείου. 

Σ΄ αυτή την ιστορική συγκυρία οι πολίτες της Σαντορίνης, δικαιούνται να γνωρίζουν τις απόψεις όλων μας.

Εμείς είμαστε υπέρ του ανοίγματος του Νοσοκομείου έστω και υπό την Διοίκηση της Α.Ε.Μ.Υ., όσο γίνεται γρηγορότερα, χωρίς αστερίσκους.
Εσείς;


ΕΜΕΙΣ - Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Θηραίων Πολιτών