Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

ανοιχτό το οινοποιείο Μπουτάρη της Σαντορίνης στις τριήμερες εκδηλώσεις 8-11.5 που θα πραγματοποιηθούν σε εκατοντάδες οινοποιεία της χώρας στο πλαίσιο της δράσης «Ανοιχτές Πόρτες» των «Δρόμων του Κρασιού» της Ελλάδας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόσκληση,

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαίου 2015:
Ανοίγουμε τις πόρτες μας στο κοινό και προσφέρουμε ξεχωριστές εμπειρίες γευσιγνωσίας οίνων παλαιών σοδειών.

Για ακόμα μια χρονιά η οινοποιία Μπουτάρη συμμετέχει στη δράση «Ανοιχτές Πόρτες» των «Δρόμων του Κρασιού» της Ελλάδας και σας προσκαλεί, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, να επισκεφτείτε τα οινοποιεία της Νάουσσας, της Κρήτης και της Σαντορίνης για δωρεάν ξεναγήσεις και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Φέτος για πρώτη χρονιά, ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκτός από τρέχουσες σοδειές και κρασιά παλαιών σοδειών που είναι κλεισμένα σε φιάλες έως και είκοσι ετών!

Ενημερωθείτε εδώ : http://www.boutari.gr/el/news/newsfeed/1688boutari_201504301688.wines.php  για τις ώρες επίσκεψης του κάθε οινοποιείου.

Το ωράριο λειτουργίας στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης για το οινοποιείο της Σαντορίνης είναι το εξής : Οινοποιείο Σαντορίνης:

Σάββατο: 11:00 -7:00μμ
Κυριακή: 11:00 – 3:00μμ
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22860-81011

Στο ίδιο newsletter μπορείτε να ενημερωθείτε για  την Κάθετη γευσιγνωσία του θρυλικού Grande Reserve Boutari στο "Ελλάδα Γιορτή Γεύσης"στην Τεχνόπολη στο Γκάζι καθώς και Συμμετέχουμε στην έκθεση «Οινικές Αποκαλύψεις» στην  Αίγλη Ζαππείου.

Το τελευταίο (6.5) newsletter των οινοποιείων Μπουτάρη μπορείτε να δείτε εδώ : http://www.boutari.gr/newsletter.php?nt=28