Γευσιγνωσίες, εργαστήρια γεύσης, μαθήματα μαγειρικής
και μία μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων.
Μουσικές εκδηλώσεις, happenings, αλλά και παιχνίδι για
τους μικρούς μας φίλους.
Στην Τεχνόπολη στο Γκάζι 8,9 και 10 Μαΐου 2015.
Μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες
διοργανώσεις το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με την σφραγίδα των brands «Αθηνόραμα» και «ΑθηνόραμαUmami» αποτελεί πλέον μια καταξιωμένη
θεσμική εκδήλωση. Παίζει σημαίνοντα ρόλο στην επιβολή και διάδοση των ποιοτικών
διατροφικών προϊόντων με ελληνικό πρόσημο και συμβάλλει καθοριστικά στην επαφή
τους τόσο με το ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και με τους επαγγελματίες. Με
περισσότερους από 300 διαφορετικούς εκθέτες για το σύνολο των διοργανώσεων, με
150 περίπου εκθέτες ανά διοργάνωση (πολλοί εκ των οποίων έχουν συμμετάσχει και
στα τεσσερα φεστιβάλ που προηγήθηκαν) και με περισσότερους από 15.000
επισκέπτες ανά διοργάνωση θεωρείται από όλους ως η κορυφαία εκδήλωση στον χώρο
των ποιοτικών γεύσεων.
Αυτό το θετικό πρόσημο και την εμπιστοσύνη παραγωγών
και εκθετών καλούμαστε να τιμήσουμε και να ενισχύσουμε τον Μάιο του 2015 (8, 9,
10/5) στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Ανοιξη 2015» στην Τεχνόπολις
-Γκάζι του Δήμου Αθηναίων. Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά 130 Έλληνες
παραγωγοί ποιοτικών προϊόντων θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τα προϊόντα
τους στο ευρύ κοινό, όπως και στους επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας
(ξενοδόχοι, εστιάτορες). Τα προϊόντα τα οποία θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ
έχουν προηγουμένως δοκιμαστεί από την πιο δυνατή γευσιγνωστική ομάδα αυτή του
«Αθηνόραμα» και του www.athinoramaumami.gr
, η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και
καταξιωμένη στην Ελλάδα, και έχουν αξιολογηθεί ότι πληρούν τα ποιοτικά standards που επιβάλλει ο
προσανατολισμός της.
Στο πλαίσιο των καθημερινών παράλληλων εκδηλώσεων, τιμώμενη
περιοχή είναι η .. μπαρόκ Σαντορίνη!
Παράλληλες
εκδηλώσεις 08-10.5 καθημερινά
17:00 Κλασσικοί
Μεζέδες Για Ούζο-Τσίπουρο, «Αλλιώς»
19:30 Μπαρόκ Σαντορίνη - Κυκλάδες Τιμώμενη Περιοχή
Εργαστήρια γεύσης
17:00 Μάθε
τις Λευκές Εμβληματικές ποικιλίες
19:15 Κάθετη
γευσιγνωσία του θρυλικού Grande Reserve Boutari
Μαέστρος της Παράδοσης
17:00 Τα πιο
έξυπνα κόλπα για Πρωτάρηδες της μαγειρικής
19:30 Παστέλια,
Μελεκούνια και σία