Δευτέρα, Απριλίου 06, 2015

το πασχαλινό newsletter των οινοποιείων Μπουτάρη

Με αναφορές στα κρασιά που μπορούν να προσφερθούν στο Πασχαλινό τραπέζι, κυκλοφόρησε το πασχαλινό γιορτινό newsletter  των Οινοποιείων Μπουτάρη.

Στα θέματά του περιλαμβάνονται, το νέο τηλεοπτικό σποτ προβάλλεται αυτές τις μέρες για τον Κρητικό Μπουτάρη, το εμβληματικό κρασί που παραμένει στις πρώτες θέσεις πωλήσεων εδώ και χρόνια, κάτι που δεν είναι τυχαίο όταν αποκωδικοποιείς την επιτυχία του προϊόντος. Το συγκεκριμένο κρασί προσφέρεται εδώ και χρόνια στις πτήσεις της Aegean Airlines.

Θέμα της ενημέρωσης η συμμετοχή σε συνεργασία με την εταιρία Cavino της οινοποιίας Μπουτάρη στην ProWein, τη σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση οίνου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Γερμανία.

Το Πασχαλινό τραπέζι δεν νοείται χωρίς τη συνοδεία ενός καλού εμφιαλωμένου κρασιού. Τι να επιλέξουμε όμως για να «απογειώσουμε» τη μαγειρίτσα, το αρνάκι στη σούβλα και τους άλλους παραδοσιακούς μεζέδες; Εμείς θα σας προτείναμε να συνδυάσετε το ψητό αρνάκι με ένα πλούσιο και στιβαρό Ξινόμαυρο, όπως η Νάουσσα Μπουτάρη, την αρωματική αναστάσιμη σούπα με την αρωματική Μαλαγουζιά Μάτσα  και να τσουγκρίσετε τα πασχαλινά αυγά με τη συνοδεία ενός μεταλλικού ασύρτικου, όπως η Σαντορίνη Μπουτάρη.


Το newsletter μπορείτε να δείτε εδώ : http://www.boutari.gr/newsletter.php?nt=27