Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

γενική Συνέλευση και εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.)

Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου της Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης ο μέχρι σήμερα –και πιθανότατα βάση σταυροδοσίας και νέος- πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ξ., αναφέρθηκε στις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση και με τις υφιστάμενες εγχώριες και διεθνείς συγκυρίες ο ελληνικός τουρισμός και ειδικότερα ο χώρος των ξενοδοχείων.

Ανάλογες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έγιναν και από πολλούς προέδρους ενώσεων ξενοδόχων, με τις απόψεις να συνθέτουν μια ολοκληρωμένη, ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση.
Η εκλογική διαδικασία που ακολούθησε είχε τα εξής αποτελέσματα σε αριθμούς σταυρών:
Γιάννης Ρέτσος 130,  Γρηγόρης Τάσιος 97, Αντώνης Καμπουράκης 90, Αλέξανδρος Βασιλικός 87, Άγγελος Καλίας 77, Μανώλης Γιαννούλης 76, Κώστας Λεβέντης 70, Μανώλης Τσακαλάκης 69, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου 60,  Μηνάς Χατζημιχαήλ 59, Σπύρος Γαλιατσάτος 58, Αριστοτέλης Θωμόπουλος 48.

Οι εκλεγέντες αναμένεται να συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες με σκοπό την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.