Τρίτη, Απριλίου 14, 2015

σε καλό κλίμα και με συζήτηση επι της ουσίας των θεμάτων που τους απασχολούν, η 18η ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) (30.3)

Η φορολογία, το ασφαλιστικό καθώς και τα προβλήματα ρευστότητας που απασχολούν τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, απασχόλησαν την 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γεώργιος Τσακίρης καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων και θεσμικών φορέων του Τουρισμού.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό αλλά και η  συμβολή των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

Πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος ο οποίος με την λήξη των εργασιών της συνάντησης έκανε λόγο για εποικοδομητικές συζητήσεις που εστίασαν στην ουσία των προβλημάτων και των αναγκών των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.