Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

εγκαίνια του έργου βελτίωση δρόμου Κάμπος - Επάνω Κάμπος στην Ίο (12.8 20.00, Ίος)

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή εγκαινίων του συγχρηματοδοτούμενου απο το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έργου "Βελτίωση δρόμου Κάμπος - Επάνω Κάμπος" στην Ίο, την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 20:00.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα  2.949.704,07€ ενώ φορέας υλοποίησης ειναι η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαιου και ανάδοχος η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων


Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο 9 Αυγούστου στην Νάξο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, με το τέλος της ολοκλήρωσης των εργασιών του Δ.Σ. του, Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Γιώργου Πουσσαίου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα το θεσμό της αυτοδιοίκησης, τόσο της τοπικής, όσο και της περιφερειακής, για 24 περίπου χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τ.Π. Κυκλάδων της Π.Ε.Δ,

Ο κος Πουσσαίος διετέλεσε Δήμαρχος Ιητών για 20 περίπου χρόνια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Κυκλάδων, μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), ενώ την τρέχουσα δημοτική και περιφερειακή περίοδο υπηρετεί την αυτοδιοίκηση από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Τέλος, ο κ. Πουσσαίος έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού.
Ο κος Πουσσαίος είναι εμπνευστής πολλών θετικών δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας και πολλές από τις ιδέες του υπήρξαν πρωτοπόρες στο χώρο μας.