Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

παραχωρήθηκε το γήπεδο της «Λάβας" στον Δήμο Θήρας για αξιοποίηση

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας,  http://thirasport.gr/football/lava/item/379-megalo-vima-gia-lava
Έγινε το πρώτο βήμα για την επιστροφή της Λάβας στην έδρα της.

Μια πολύ σημαντική είδηση μας περίμενε χθες στα e-mail μας μιας και δια στόματος του νέου Δ.Σ. της Λάβας Εμπορείου ενημερωθήκαμε πως έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επιστροφή της Λάβας Εμπορείου στη φυσική της έδρα.

Το ενημερωτικό mail τονίζει πως ''άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή της ομάδας μας στο γήπεδο της στο Εμπορείο''!

Η Λάβα ακολούθησε το πρότυπο του Πανθηραϊκού και παραχώρησε το μέχρι πρότινος ιδιόκτητο οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το γήπεδο στον Δήμο Θήρας.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως ''ευχαριστούμε τον Δήμο Θήρας για την επίσπευση των διαδικασιών και όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το πρώτο μεγάλο βήμα για την ανακατασκευή και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό, πλέον, γήπεδο του Εμπορείου''.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στην ανακοίνωση ανήκει στην κ. Ειρήνη Γρίβα η οποία προχώρησε στη δωρεά του οικοπέδου της στο οποίο βρίσκεται σήμερα το γήπεδο της Λάβας Εμπορείου.


Με αυτή της την κίνηση η κ. Γρίβα, αν και εικάζουμε πως σίγουρα δεν ηταν αυτός ο σκοπός της, γράφει το όνομα της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Λάβας Εμπορείου, του Θηραϊκού ποδοσφαίρου και του Σαντορινιού αθλητισμού γενικότερα μιας και η επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα σε συνδιασμό με το υπερδραστήριο νέο Δ.Σ. της ομάδας σηματοδοτεί την έναρξη ενός λαμπρού μέλλοντος για το μεγαλύτερο χωριό της Σαντορίνης μιας και πια θα μπορέσει να ''τρέξει'' οργανωμένα και σοβαρά τις ακαδημίες του στο μέλλον που είναι και το σημαντικότερο.