Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014

η αυγή και το σούρουπο στα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου - από τη συλλογή του National Geographic δεν θα μπορούσε να λείπει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

Mε τη βοήθεια των αναγνωστών του το National Geographic έφτιαξε μια από τις ομορφότερες συλλογές φωτογραφιών του. Τίτλος της η «Χρυσή ώρα». Θέμα, αυτές οι μαγικές πρώτες μετά την ανατολή ή τη δύση του ηλίου όπως κατεγράφη σε διάφορα μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου.

Το National Geographic ενθαρύνει τόσο τους επαγγελεματίες όσο και τους... χομπίστες φωτογράφους να μοιραστούν μαζί του τις καλύτερες ταξιδιωτικές τους φωτογραφίες ανεβάζοντάς τις στο Your Shot website.

Από τη συλλογή αυτή φωτογραφιών δεν θα μπορούσε να λείπει το περίφημο ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης φωτογραφημένο σε αυτήν την περίπτωση από τον Raymold Y Choo.

Πηγή: Η αυγή και το σούρουπο στα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου -Από τη συλλογή του National Geographic δεν θα μπορούσε να λείπει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/138276#ixzz2qT8D7lUG