Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Π.Ν.Α. (2.1) - θέματα

Την Πέμπτη 2.1 στις 12.00 με τηλεδιάσκεψη μεταξύ Σύρου και Ρόδου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Ν. Αιγαίου με τα εξής θέματα :

1.Εξέταση ένστασης του Χρ. Καραγιάννη για τη δράση «Προμήθεια ειδών εργαστηρίων » (Εισηγήτρια κα Λυρή )
2.Αίτηση της εταιρείας «Τεχνοδομική Κρήτης Α.Ε.» για την ανάκληση της με αριθμ. 151/2012 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. (Εισηγήτρια κα Συμεοπούλου)
3.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής για τη «Προμήθεια Επίπλων – Εξοπλισμού ειδών Φυσιοθεραπείας – Εξοπλισμού Εργαστηρίων Αυτόνομης Διαβίωσης – Οργάνων Παιδικής Χαράς – Παραϊατρικού Εξοπλισμού και διαφόρων ετερόκλητων ειδών των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής της Π.Ν. Αιγαίου» - (για την ομάδα 1 του υποέργου 2).(Εισηγητής κος Ρηγούτσος )
4. Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Αρχείου της Δνσης Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων. (Εισηγήτρια κα Αριστείδου).
5.Έγκριση 3ης Τροποποίηση Απόφασης Αυτεπιστασίας Υποέργου 01 με τίτλο  «Ενέργειες Marketing και προώθησης του τουριστικού προϊόντος» της πράξης  «Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» με ΚΩΔ. ΟΠΣ  216928 ( Εισηγητής κος Καραγιάννης)
6. Εγκρίσεις μετακινήσεων  κ. Περιφερειάρχη, κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων.