Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

oι Wedding Singers στο CasablancaSoul Bar (24 – 26.7)

Επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στην Σαντορίνη και τον χώρο που μπορούν να εκφραστούν!

Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα απο τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες metrosexual χορευτικές κινήσεις.

Το τετραμελές...σεξτέτο, υπόσχεται διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις "κοπανήματος" με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις. Απο Benny Benasi, Yazoo, Chimo Bayo μεχρι Blue Boy, Outhere Brothers, Andru Donalds, De La Soul, NKOTB, Salt n Pepa και πολλά ακόμα.

Οι Wedding Singers είναι οι: Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης,
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αλεξάκης, Γρηγόρης Μάγος (ηχολήπτης),
Μενέλαος Ορφανός (φωτιστής)

Τους Wedding Singers θα προλογίσει ο γνωστός δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφώνου Προκόπης Δούκας που την Παρασκευή 26/7/2013 θα περάσει από τα deck του CasablancaSoul Bar με τις ραδιοφωνικές του επιλογές για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό,  χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι, τις βραδυές της Τετάρτης 24/7 και της Πέμπτης 25/7 στο CasablancaSoul Bar στα Φηρά.

Η είσοδος στον χώρο καθορίζεται στα 10 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα ποτό ή μία μπίρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλοκαιρινές συναυλίες των Wedding Singers, μπείτε στο www.facebook.com/Wedding.Singers.Band