Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

αθλητικές εκδηλώσεις από την Ι. Μ. Θήρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο νεότητας της Ι.Μ. Θήρας,

 «Το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεώς μας διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των κατηχητικών συντροφιών από όλη τη Σαντορίνη με σκοπό την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των νέων στα πλαίσια του υγιούς συναγωνισμού .
Οι αθλητικές αυτές δραστηριότητες που ήδη έχουν ξεκινήσει , γίνονται στον παιδότοπο 5 επί 5 playland με την ευγενική χορηγία του κ. Άκη Ξαγοράρη και την επίβλεψη του γιατρού κ. Νικολάου Τσιτλακίδη.
Εφέτος με το σύνθημα « όλοι μαζί, μαζί Του» όλες τις κατηχητικές συντροφιές από όλες της Ενορίες του νησιού μας συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές.

Καλούμε τα παιδιά και τους εφήβους να αφήσουν τον ψεύτικο κόσμο του Υπολογιστή και τη μόνωση και να πλαισιώσουν τις ομάδες στα χωριά τους, ώστε μέσα από το παιχνίδι να αναπτύξουν πνεύμα αγάπης, φιλίας, συνεργασίας και συναγωνισμού.

Με τον τρόπο αυτό θα αποδείξουμε στον καθένα που στέκεται με επιφύλαξη και σκεπτικισμό απέναντι στην Εκκλησία ότι σήμερα οι κατηχητικές συντροφιές, έχοντας επικεφαλής έμπειρα στελέχη και πιστά μέλη της εκκλησίας που αγαπούν τη νεότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τα Κατηχητικά που γνωρίζαμε, αλλά διέπονται από σύγχρονο και προοδευτικό πνεύμα με κέντρο το Xριστό και τη διδασκαλία Tου.

Αποκορύφωση των αθλητικών εκδηλώσεων θα είναι η τελική εορτή αθλητικών εκδηλώσεων στην λήξη της κατηχητικής περιόδου». 
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούν οι μαθητές να ενταχθούν στις παραπάνω δραστηριότητες, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα Δημοτικά σχολεία και τα Γυμνάσια, με το γραφείο νεότητας της Ι.Μ. στο 22860 25920 καθώς και με την playland στην Μεσαριά.