Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

χειροκροτήθηκαν "οι ερωτευμένοι" του εφηβικού τμήματος του θεατρικού εργαστηρίου

Το... συμπέρασμα του έργου; Οτι με τους ερωτευμένους, πόσο μάλλον αυτούς που δεν το παραδέχονται, αλλά "τρώγονται" μεταξύ τους, δεν είναι να ασχολείται κανείς. Μιας και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μπερδεμένος, εκτεθειμένος και να τσακωμένος και με τους δυό! Διότι τι είναι οι ερωτευμένοι; (πολύ απλό!) δυό άνθρωποι που έχουν κηρύξει "πόλεμο" μέχρις ότου τα βρούν μεταξύ τους κι όλα μέλι γάλα!
Στο σημείωμά της στο φυλλάδιο της παράστασης η σκηνοθέτης Στέλλα Καραμπεροπούλου σημειώνει οτι,
"ο έρωτας διαχρονικά είναι η κινητήριος δύναμη στην ζωή του ανθρώπου για δημιουργία, εξέλιξη και δράση. Ιδιαίτερα στην νεαρή του ηλικία που νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα καθώς και τα πρώτα "τερτίπια" του έρωτα. Οι “ερωτευμένοι” είναι μια κωμωδία έρωτα και πάθους που επικεντρώνεται στην ζηλοτυπία. Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται ελεύθερα και ανεμπόδιστα θα έπρεπε να είναι πανευτυχείς, όμως η παρανοϊκή ζήλια αναστατώνει την σχέση τους."
Στην παράσταση συμμετείχαν οι : Βαρβάρα Φουστέρη, Γρούζντεβα Ντάρια, Φιρτινίδου - Στεργίου Αλκμήνη, Κατσαλη Αστερια, Τρουλλάκης Στέλιος, Πελεκάνου Κατερίνα, Καρελη Ρουμπίνη, Λειβαδάρος Αντώνης, Ρενιέρη Χριστίνα, Πολωνιατάκη Ελένη, Αγαπη Μπούρα και Αρίων Παπαβασιλείου.
Όλοι οι ηθοποιοί χειροκροτήθηκαν απο το κοινό που τους παρακολούθησε και στις 3 παραστάσεις, ενώ όλοι έδειξαν οτι απολαμβάνουν την παρουσία τους στην σκηνή.
Η παράσταση παρουσιάστηκε 24, 25 και 26 Ιουνίου στον χώρο της “χριστιανικής εστίας” στα Φηρά από το τμήμα εφήβων του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης.