Τετάρτη, Αυγούστου 11, 2010

To Αθλητικό Κέντρο Θήρας -το κλειστό γυμναστήριο- μας ενημερώνει ότι στις 4 Αυγούστου έληξε η δευτερη περίοδος του «Αθλητικού Καλοκαιριού 2010» με το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτυ που προετοίμασαν παιδιά και καθηγητές.


Τα χαμόγελα των παιδιών αλλά και η μεγάλη συμμετοχή τους τόσο στα αθλήματα Tae Kwon Do, ενόργανη γυμναστική, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, όσο και στις άλλες δραστηριότητες με τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών και τον χορό, δείχνει την μεγάλη επιτυχία του προγράμματος.

Ενώ, προχθές Δευτέρα 9 Αυγούστου ξεκίνησε η τρίτη και τελευταία περίοδος του «Αθλητικού Καλοκαιριού 2010» που τελειώνει στις 01 Σεπτέμβρη 2010.



Το Αθλητικό Κέντρο Θήρας μας ενημερώνει παράλληλα ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα, θεωρητικά και πρακτικά, της Σχολής Διαιτησίας Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκαν με την έγκριση και εποπτεία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας.

Το σχολείο διήρκησε τρεις μέρες από 23 έως και 25 Ιουλίου και διδάξαν οι διεθνείς διαιτητές και παράλληλα καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Αλέξανδρος Βαρθαλίτης και Γιώργος Γεωργουλέας.
Το σχολείο παρακολούθησαν 22 νέοι από τη Σαντορίνη και την Παρο που ασχολούνται και αγαπούν το άθλημα του βόλεϊ.