Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

κάτω τα χέρια απο το έργο μου!

Μεγάλη ήταν η ανακούφιση του Θηραϊκού λαού με την ανακοίνωση της απόφασης του δημάρχου Θήρας ότι προτίθεται να ξανα-είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του.
Αναφορικά με το έργο του, ο δήμαρχος είπε ότι είναι πολύ μεγάλο και δεν είναι παίξε - γέλασε και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να τελειώσει σε 2 τετραετίες αλλά χρειάζεται πολλές. Άλλωστε, είναι γνωστό στην Θηραϊκή κοινωνία το γεγονός ότι ο δήμαρχος νοιάζεται για το έργο του και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει καναν άλλον να του το αρπάξει μέσα από τα χέρια. (άλλωστε το έργο είναι ακριβό, πόσο μάλλον σήμερα που υπάρχει και η κρίση)
Όπως είναι επίσης γνωστό, ύστερα από πολύμηνες διαβουλευσεις και μεγάλη εσωτερική πάλη (μιλάμε για μεγάλο δράμα, από Ταρκόφσκι και πάνω...) ο δήμαρχος αποφάσισε να υπερασπιστεί και να επαναδιεκδικήσει το έργο του, παραμερίζοντας την άποψη που ήθελε να βάλει και κανας άλλος καμμιά πινελιά σε αυτό το έργο. «Σιγά μην αφήσω καναν άλλον να μου το πάρει, τώρα που θα γίνω δήμαρχος ολόκληρης της Σαντορίνης και της Θηρασιάς -που πάντα ήθελα- κι όχι να χω το νησί κουτσουρεμένο και να βλέπω την Οία όπως βλέπει ο Σαρόν τη Γάζα…» σκέφτηκε ο δήμαρχος αλλά δεν το είπε , γιατί αυτά τα πράγματα δεν λέγονται….

Χαρακτηριστικά, δύο από τους πολίτες που ρωτήσαμε στο δρόμο -γιατί ο τρίτος μας έβρισε άσκημα, και δεν μπορούμε να γράψουμε τι μας είπε γιατί κοκκινίζουμε από ντροπή- μας είπαν ότι ευτυχώς που ξανα-κατεβαίνει ο δήμαρχος γιατί «ποιος άλλος θα ολοκλήρωνε αυτό το έργο» κι εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο γιατί τέτοιο έργο δεν ολοκληρώνεται ευκολα..



Υ.Γ. Υπάρχουν και κάποιοι που βρίσκουν "βαθύτερα κίνητρα" στο μπλόγκ … (μα εσείς έχετε εμμονή με την ίντριγκα!)
Εμείς πάντως το κάνουμε για να γελάμε …
Για τα υπόλοιπα…τα παράπονά σας…. στον Δήμαρχο!

σσ. πείτε μας και ποιος κέρδισε το φλουρί … !!