Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2010

Τι μπορεί να κάνει κανείς μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θήρας;
Να πάει σε άφτερ (που δεν έχουμε) ή να πάει για πατσά (που πάλι δεν ξέρω αν έχουμε…)

Έτσι μου έρχεται να… φάω το καπέλο μου! (πολύ ποδοσφαιρικό αυτό…)
Στο δημοτικό συμβούλιο Θήρας, λένε καλύτερες ατάκες από τις δικές μου!

Προφανώς θα είναι αυτό που λένε η φαντασία στην εξουσία….

Το καλύτερο ακούστηκε σε καφενείο του νησιού, σχετικά με το εάν οι θέσεις των ακροατών είναι αριθμημένες και εάν υπάρχει εισιτήριο(!)
Για την ώρα η είσοδος είναι ελεύθερη. Πάντως, δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να κοστολογείται η παρακολούθηση. Στο κάτω κάτω τέτοιες υπερπαραγωγές έχουν κόστος. (πού να δεις για το νησί -σσ τι κόστος έχουν-…)



Στο ρεπορτάζ (από το σπίτι μας…)
Φωτιά πήρε χθες το τηλεφωνικό δίκτυο του νησιού ενώ η αδρεναλίνη της πλειοψηφίας των κατοίκων εκτοξεύτηκε στα ύψη, κατά την διάρκεια της μετάδοσης της χθεσινής αγωνιστικής. Το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νησιού τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί τις καλύτερες φάσεις του αγώνα καθώς και να σχολιάσουν τα κατενάτσιο και τα φάουλ της κάθε ομάδας. Τα κρίσιμα σημεία του αγώνα που εκτόξευσαν την αδρεναλίνη στα ύψη ήταν περισσότερα από πενήντα μιας και ο αγώνας διήρκησε περισσότερες από 10 ώρες. Οι τηλεθεατές που τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον, πανηγύριζαν τα γκολ και τις ατάκες του αγαπημένου τους παίκτη φωνάζοντας ανάλογα συνθήματα ενώ δεν ήταν και λίγοι όσοι βγήκαν με πανό και σημαίες στις πλατείες των χωριών εκδηλώνοντας έτσι την προτίμηση και τον ενθουσιασμό τους για τις επιτυχίες της αγαπημένης τους ομάδας. Ορισμένοι μάλιστα βγήκαν μασκαρεμένοι γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουμε Απόκριες.

Χρυσές δουλειές έκανε ο ΟΤΕ και τα ντελίβερι σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα μιας και οι θεατές δεν ήθελαν να χάσουν ούτε μια φάση από τον αγώνα. Σύμφωνα με δηλώσεις τους με την λήξη του ντέρμπι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν ένα από τα καλύτερα και θεαματικότερα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής, που σημειωτέον λήγει τον Οκτώβρη, χωρίς διακοπή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις όσων παρακολούθησαν την χθεσινή κρίσιμη αναμέτρηση, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του πρωταθλήματος καθώς και με πόσους τελικά παίκτες θα μείνει η γηπεδούχος ομάδα με το τέλος της αγωνιστικής. Υπήρξαν δε και αρκετοί που εξήραν την στάση και την υπομονή των διαιτητών.