Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

Πλήρης, πλήρης (και άμεση!) η ανακοίνωση για την χθεσινή Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε για μικρούς και μεγάλους στο Κλειστό Γυμναστήριο.
(ήταν πολύ ωραία! να το ξανακάνουμε και σήμερα;!)
Η γιορτή ικανοποίησε όλους όσους την έζησαν, εμείς ευχόμαστε και του χρόνου καλύτερα και...
μας έβγαλε κι απο τον... κόπο να αναρωτιόμαστε σε ποιόν .. δρόμο (!) είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί η παρέλαση..

η επόμενη ανάρτηση θα εχει και φωτογραφίες (πειράζει που θέλω να βάλω τις δικές μου;!)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Α.Ο.Σ.

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση
Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες γι' αυτήν, κι όχι για να ευλογήσουμε τα γενιά μας!
Είναι η ολοκλήρωση του ονείρου που είχαν πολλοί συμπατριώτες μας, σύμφωνα με όσα ακούσαμε στο τέλος της εκδήλωσης κατά την έξοδο τους, από το Κλειστό Γυμναστήριο.
«Αυτό ναι, τώρα ξέρουμε ότι έχουμε το χώρο, που χρόνια παλεύαμε να αποκτήσουμε, για να κάνουμε εκδηλώσεις με όλη τη Σαντορίνη.», είπε συγκεκριμένα, επιφανής, που διασκέδασε με τα παιδιά του χτες Τσικνοπέμπτη στο Κλειστό. Όλοι οι συμπατριώτες μας που έζησαν και διασκέδασαν εδώ, ξερόυν πλέον ότι μπορούν να υπολογίζουν στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης, ΔΑΟΣ. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα χαμόγελα των παιδιών και την χαρά που ένιωσαν στο ξέφρενο καρναβαλικό ρυθμό που δόθηκε για ένα 7ωρο στο ΔΑΟΣ.

Τα γιγαντο-παιχνίδια, το εργαστήρι του καρνάβαλου που ακόμα και 10 λεπτά πριν το τέλος της εκδήλωσης ήταν ζωσμένο από τα πιτσιρίκια, τα πλούσια παιχνίδια που για πρώτη φορά απόλαυσαν τα παιδιά του νησιού, ο σοκολατοπόλεμος, το τρενάκι των παιδιών πίσω από τον ξυλοπόδαρο και τα τρικ των ζογκλέρ, αποτέλεσαν το σκηνικό που για πρώτη φορά απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στις εγκαταστάσεις του ΔΑΟΣ.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση.
Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο νησί με τόσο πολύ κόσμο. Περισσότερα από 1500 άτομα κατέκλυσαν το Γυμναστήριο από τις 2:30 το μεσημέρι. Η ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μεγάλων και η ακούραστη διάθεση των παιδιών, αποτελούν το τεκμήριο της επιτυχίας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, για την πρώτη Τσικνοπέμπτη που η Σαντορίνη γιόρτασε όλη μαζί.

«Ήταν μια δοκιμασία - πρόκληση».
Από την πλευρά των διοργανωτών ο πρόεδρος του ΔΑΟΣ Μανόλης Ορφανός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία όχι μόνο της εκδήλωσης αλλά και για το οτι crash test, την δοκιμασία των εγκαταστάσεων σε παρόμοιες πολυπληθείς διοργανώσεις, ενω αναφέρθηκε και «στην συμμετοχή, την αγάπη και το σεβασμό που δείχνουν οι συμπατριώτες μας στο δικό τους χώρο, το Αθλητικό Κέντρο Θήρας».


Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται οτι "συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του μινι συνεδριακού κάτω από τις κερκίδες και της διαμόρφωσης του χώρου άσκησης των αθλητών, ενώ λειτουργεί πλέον το κυλικείο για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και αθλητών στην είσοδο του Γυμναστηρίου. Στον τομέα της ενημέρωσης σας πληροφορούμε ότι ο διαδικτυακός κόμβος www.daos.gr με όλη την επικαιρότητα για το ΔΑΟΣ τις αποφάσεις αλλά και βίντεο και φωτογραφίες από τις διοργανώσεις, αγώνες πρωταθλήματος και εκδηλώσεις βρίσκεται στη διάθεση όλων στο internet."