Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2009


Το μπλόγκ είναι στην ευχάριστη θέση (και μάλιστα είναι πολύ περήφανο γι αυτό) να σας αποκαλύψει ότι,


σύμφωνα με αξιόπιστες -και προσωπικές του- πληροφορίες από την αρμόδια Επιτροπή που εξετάζει τις αιτήσεις - βιογραφικά των πολιτών που κατέθεσαν «φάκελο» για τις θέσεις των ΓΓ των Περιφερειών κι άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης,

στην συντριπτική πλειονότητά τους οι νεοπροσληφθέντες δημόσιοι υπάλληλοι,
θα είναι Υδροχόοι!

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Κυβέρνησης να συγκεντρώσει τα λαμπρότερα μυαλά, τα πιο σπινθηροβόλα πνεύματα, τους ακαιρεότερους χαρακτήρες που διαθέτουν χιούμορ και φαντασία και γενικώς τα καλύτερα παιδιά,
αποφάσισε για τις κρίσιμες θέσεις της δημόσιας διοίκησης να προσλάβει αποκλειστικά -σχεδόν- άτομα που ανήκουν στο Ζώδιο του Υδροχόου, ενώ προτεραιότητα θα έχουν όσοι συνδυάζουν και ωροσκόπο στον Υδροχόο (εσείς είστε περίπτωση)!
Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να επιβραβεύσει τους Υδροχόους για τις φιλότιμες και συνεπείς προσπάθειες που καταβάλλουν να συνδυάσουν την υπερβάλλουσα πνευματικότητά τους και την αχαλίνωτη φαντασία τους με την πεζή και μονότονη πραγματικότητα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διοικήσουν ώστε και η φαντασία να βρεθεί στην εξουσία αλλά και οι αιθεροβάμονες και θεωρητικοί Υδροχόοι να γίνουν πιο ρεαλιστές.
Η κυβέρνηση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προτίθεται επίσης να προσλάβει Τοξότες, γιατί ταιριάζουν με τους Υδροχόους και ως πιο πρακτικοί τύποι θα δημιουργούν έναν αποτελεσματικό συνδιασμό. Παράλληλα, οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι και περιπετειώδεις τύποι, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το προφίλ της νέας κυβέρνησης.
Από κεί και πέρα, σε μικρό ποσοστό θα χρησιμοποιηθούν Ζυγοί και Δίδυμοι επειδή έχουν το χάρισμα στην επικοινωνία, καθώς επίσης και την ανάγκη για αλλαγή και διαρκή επιμόρφωση, χαρακτηριστικά τα οποία προσπαθεί η κυβέρνηση να εμφυσήσει στους νέους. Να αλλάζουν και να διαβάζουν. Δουλειά μόνο μη ζητάνε γιατί δεν έχει να τους δώσει. Έτσι λοιπόν οι φίλτατοι «διπλοί» του ζωδιακού κύκλου θα κληθούν να επικοινωνήσουν και να κατηχήσουν τους νέους -τους οποίους τόσο αγαπούν- με τις αξίες της νέας κυβέρνησης. (εδώ που τα λέμε καλά την βολέψανε και οι «διπλοί» του ζωδιακού κύκλου που ως γνωστό χαρακτηρίζονται ως «ανισόρροποι και διμούτσουνοι» …)
Για τους Ταύρους και τους Κριούς τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά, οπώτε καλύτερα να περιμένουνε την επόμενη κυβέρνηση ή και τον επόμενο ανασχηματισμό. Καλού κακού πάντως στείλτε το βιογραφικό σας κι αλλού γιατί από την σημερινή κυβέρνηση δεν έχετε να περιμένετε και πολλά.
(μεταξύ μας, αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την χυλόπιτα που έφαγε στα νιάτα του ο πρωθυπουργός από την Σύνθια Σύνθεστον, φοιτήτρια του UCLA, οργανωμένη στην Πασκε και γνωστή Ταυρίνα, ούτε που να ακούσει για Ταύρους γιατί γίνεται… ταύρος σε υαλοπωλείο. Άλλωστε, είναι γνωστά τα αισθήματα του πρωθυπουργού σε όσους τον έχουν στηρίξει και σε όσους τον έχουν απορρίψει… έστω και στο βαθύ παρελθόν. Οπώτε, ταύροι, γιόκ!
Ούτε και οι Λέοντες όμως έχουν καλύτερη τύχη γιατί εμφανίζουν αρχηγικές τάσεις και ουέ και αλίμονο εάν από τώρα ο πρωθυπουργός βάλει φίδια στον κόρφο του. Αφήστε δε που για τους Λέοντες κυκλοφορεί και η φήμη ότι είναι όλο φρού φρού κι αρώματα αλλά κατά τ’άλλα τεμπέληδες και εγωιστές.
Οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες σύμφωνα πάντοτε με την Επιτροπή για τον έλεγχο των βιογραφικών έχουν κάποιες πιθανότητες να επιλεγούν μιας και σε γενικές γραμμές είναι καλόβολοι άνθρωποι και χαρακτήρες που δεν δημιουργούν προβλήματα κι άμα τους πάρεις με το καλό είναι αποδοτικότατοι. Άλλωστε όπως λέει ο σοφός λαός και οι κουτσομπόλες, «τα καρκινάκια είναι ψυχούλες και τα ψαράκια συναισθηματικά….»
Οι δε Σκορπιοί δεν συγκεντρώνουν και πολλές πιθανότητες για μια από τις 90 καλές θέσεις του δημοσίου, γιατί τις 80 τις παίρνουν οι Υδροχόοι (μούρλια η κυβέρνηση!) και τις υπόλοιπες δέκα τις μοιράζονται στο περίπου ανά δύο τα υπόλοιπα ζώδια. Οπώτε τι μένει; … καλού κακού πάντως κοιτάξτε να διορθώσετε τις σχέσεις σας με τους Υδροχόους μπας και σας βολέψουνε σε καναν Οργανισμό να χετε κι εσείς να σπαταλάτε την ώρα σας και ξένα λεφτά ….
Σύμφωνα δε με πληροφορίες της ίδιας Επιτροπής που για στατιστικούς λόγους και σε συνεργασία με την NASA, τον ΟΠΑΠ, τον ΟΚΑΝΑ, την ΠΑΣΕΓΕΣ και τον American Association of Astrologists, οι περισσότεροι «κουμπάροι» της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν Σκορπιοί! με αποτέλεσμα με τις χάρες που ζητούσαν να πάρουν τελικώς στον λαιμό τους τους υπουργούς (περί τέτοιων παλιόμουτρων πρόκειται δηλαδή…)
Τέλος οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι δεν έστειλαν βιογραφικά, μιας και οι πρώτοι είναι τελειομανείς, αγαπούν την τάξη και την ακρίβεια και κριτικάρουν ότι πετάει και ότι κολυμπάει (γενικώς είναι λίγο ιδιότροποι) με αποτέλεσμα να μην κάνουν για πολιτική όπου ότι στραβό και να βλέπεις πρέπει να κάνεις την πάπια, αναγνωρίζοντας ότι ένα τέτοι περιβάλλον δεν θα τους ταίριαζε και θα τους διέλυε κυριολεκτικά.
Οι δε Αιγόκεροι, που είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες με τους Παρθένους, με την ίδια λογική αποφάσισαν να μην αιτηθούν μιας και όπως υποστηρίζουν είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι για να συνδιαλέγονται με πολιτικούς-!- (όπα γιατί αυτό μας έκατσε λίγο βαρύ…) Εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο σοβαροί όσο θέλουν να λένε αλλά σνόμπ και κομπλεξικοί!


Για να συνδράμουν το έργο της Επιτροπής έχουν κληθεί διαπρεπείς αστρολόγοι από το εσωτερικό και το εξωτερικό, επικεφαλής των οποίων εχει τεθεί ο Κώστας Λεφάκης και ο Τζόννυ Πάγκαλος ενας ελληνοαμερικανός ανεψιός του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως με αστρολογικές σπουδές στα καλύτερα Αμερικανικά πανεπιστήμια, τις μπαρμπουτιέρες και τα μπάρ.


η φωτογραφία δεν είναι παρα - πλανητική....

είναι χαρακτηριστική όμως μιας και οι προηγούμενοι λειτουργούσαν με βάση τον ίδιο χάρτη.

τον αστρολογικό..