Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2009

Η διοίκηση του ΚΥ Θήρας ενημερώνει ότι ύστερα από ανάλογο αίτημα των Δημοτικών Σχολείων του νησιού, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παιδιάτρου σε κάθε σχολική μονάδα, προκειμένου να ενημερώσει μαθητές, γονείς και δασκάλους
σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από την νέα γρίπη. Ήδη η παιδίατρος εχει επισκεφθεί το δημοτικό σχολείο των Φηρών και το δημοτικό σχολείο του Καρτεράδου, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού.





Ώριμη, μεστή κι επί της ουσίας, χωρίς ακρότητες και κορώνες η προχθεσινή συνέντευξη των κυρίων Σπύρου Καβαλλάρη και Λουκά Καφούρου, μελών της Επιτροπής Πολιτών για την απομάκρυνση του Sea Diamond από την θαλάσσια περιοχή της Καλντέρας.
Μια παρέμβαση που ήταν απαραίτητη, κι όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, για να θυμηθούμε ποιες ήταν οι τελευταίες υποσχέσεις που μας έχουν δώσει οι αρμόδιοι. Και για να εξηγιόμαστε, ο σημερινός υπουργός, μας έχει αφήσει στο ότι πρέπει να γίνει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για να δούμε ποιες και αν είναι οι συνέπειες στο περιβάλλον από το ναυάγιο. Νεότερο ουδέν. Ήδη όμως έχουν ξεκινήσει οι μαντεψιές για το ποιος θα είναι ο επόμενος ΥΕΝ. Να ξέρουμε δηλαδή σε ποιόν θα φωνάζουμε….





Η κοινοπραξία πλοίων Σαντορίνης σας ενημερώνει ότι,
για την γιορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ αύριο Δευτέρα 21.9.2009 στην Θηρασιά, το F/B NISSOS THIRASSIA θα εκτελέσει τα παρακάτω δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΙΟ ΓΙΑ ΘΗΡΑΣΙΑ 07.00 , 09.00 , 13.00
ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΗΡΩΝ ΓΙΑ ΘΗΡΑΣΙΑ 07.20 , 09.20
ΑΠΟ ΘΗΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΦΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΙΟ 12.00 , 14.00 , 16.00

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2286 0 24355 , 23082