Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2009

Στην Σαντορίνη βρέθηκε και τραγούδησε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 6 Ιουνίου ο διεθνώς αναγνωρισμένος έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος.
Ο κ. Ρούσσος επισκέφθηκε την Σαντορίνη ύστερα από πρόσκληση του γνωστού επιχειρηματία – ξενοδόχου Αντώνη Ηλιόπουλου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Vedema στο Μεγαλοχώρι, ο οποίος τον πρότεινε για να τραγουδήσει στο γαμήλιο πάρτυ που διοργανώθηκε στην πλατεία του Μεγαλοχωριού για τον γάμο ζευγαριού Ρώσων επιχειρηματιών.
Ο Ντέμης Ρούσσος ,νωρίς το απόγευμα, και συγκεκριμένα από επτά και μισή εως τις οκτώ και τέταρτο, ως επίτιμος προσκεκλημένος του πάρτυ, τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες του. Μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν τα my friend the wind, my reason, velvet mornings, goodbye my love, someday, I will always love you, lost in love κλπ.
Ο Ντέμης Ρούσσος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισιού ενώ βρέθηκε στο νησί για μία μόλις ημέρα. Κατά την διάρκεια της παραμονής του ήταν ευδιάθετος και χαιρετούσε τον κόσμο που συναντούσε στο χωριό μη διστάζοντας να κουβεντιάσει μαζί τους για την ζωή και την καθημερινότητά τους στο νησί.

Το μεγαλύτερο μέρος όμως του πάρτυ όμως καλύφθηκε από την συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη ο οποίος για περισσότερες από 4 ώρες βρέθηκε στην σκηνή έπαιξε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές του επιτυχίες, ενώ συνόδευσε με το μπουζούκι του και το Ρωσικό συγκρότημα που επίσης τραγούδησε Ρώσικα τραγούδια κατά την διάρκεια της βραδιάς. Ο κ. Πολυκανδριώτης συνοδευόταν από το συγκρότημά του με το οποίο έπαιξαν διασκευασμένες τις γνωστές του επιτυχίες ενώ το συγκρότημα των κρουστών έπαιξε και χορευτικούς αυτοσχεδιασμούς.
Το πάρτυ διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ κάνοντας τους εορτάζοντες να χορέψουν ενώ δεν έλλειψε και το ντόπιο κοινό που είχε την ευκαιρία να απολαυσει τους έλληνες διάσημους καλλιτέχνες.






























ενα σύντομο βίντεο απο την ερμηνεία του Ντέμη Ρούσσου μπορείται να δείτε στο:
.