Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

Τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία καθώς και το επίπεδο της διοργάνωσης στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει εκφράζει με ανακοίνωσή του ο αθλητικός σύλλογος Tae - Kwon -Do Αθλοπαιδεία Νάξου, στον αθλητικό Σύλλογο Tae - Kwon -Do Πανιώνιος Σαντορίνης.
Στο δημόσιο μήνυμά του ο αθλητικός σύλλογος Tae - Kwon -Do Αθλοπαιδεία Νάξου εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ΔΣ του αθλητικού συλλόγου του Πανιωνίου, την προπονήτρια Μαρία Τσουκνίδουκαι ιδιαίτερα τον κ. Μάινα για την άψογη διοργάνωση των φιλικών αγώνων ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Η άρτια διοργάνωση, το φίλαθλο πνευμα, η ευγενής άμιλλα και προπάντων η άψογη φιλοξενία προς τους αθλητές και τους γονείς κατα την παραμονή τους στο νησί οχι μονο ικανοποίησε τους Ναξιώτες φιλοξενούμενους αλλά τους δημιούργησε μια τεράστια υποχρέωση απέναντι στους παράγοντες του συλλόγου, σημειώνει στο ευχαριστήριό του ο
ο αθλητικός σύλλογος Tae - Kwon -Do Αθλοπαιδεία Νάξου, ενω κλείνοντας σημειώνει οτι ως ΔΣ είμαστε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι.


Και να πούμε βέβαια και για τους αγώνες, πρόκειται για τους πρώτους διασυλλογικούς φιλικούς αγώνες Tae - Kwon -Do που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν απο τον Αθλητικό Σύλλογο Tae - Kwon -Do Πανιώνιος Σαντορίνης στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης και έλαβαν μέρος συνολικά 55 αθλητές.
Η αποστολή της Νάξου αριθμούσε συνολικά 67 άτομα γονείς και αθλητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία ενω οι εντυπώσεις που αποκόμησαν τόσο απο το νησί όσο και απο την οργάνωση ήταν πολύ καλές.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Tae - Kwon -Do Πανιώνιος Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια Μαρία Τσουκνίδου, κάτονο 4 ντάν, μέλος της Εθνικής μας ομάδας και τρείς φορές πρωταθλήτρια Β. Ελλάδας, για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε κατα την διάρκεια της διοργάνωσης.
Παράλληλα, ο Αθλητικός Σύλλογος Tae - Kwon -Do Πανιώνιος Σαντορίνης ευχαριστεί τον Δήμο Θήρας για την συνεργασία καθώς και τα ΚΤΕΛ Θήρας για την συμμετοχή τους στη διευκόλυνση των μετακινήσεων της Φιλοξενούμενης ομάδας.