Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009



Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.
Επιστρέψαμε.

Βάλατε που βάλατε μπρός τις δουλειές, χάθηκε ο κόσμος να βάλετε και μια πινακίδα που να ενημερώνει τον κόσμο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις;;
Αναφερόμαστε ,βέβαια, στις εργασίες που γίνονται στον επαρχιακό δρόμο στο Μεγαλοχώρι για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης, όπου και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, οι οδηγοί των οποίων είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τον δρόμο Πύργου – Εμπορείου για να φτάσουν στον προορισμό τους. Πλην όμως, πρέπει κανείς να είναι μάντης ή … παμπόνηρος για να το καταλάβει γιατί δεν υπάρχει πινακίδα που να ενημερώνει τους οδηγούς για το ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το δρόμο.

..η δε κατάσταση του οποίου είναι επιεικώς απαράδεκτη με πεσμένες πέτρες και … κοτρώνες τις οποίες κανένας δεν σκέφτηκε να απομακρύνει πρωτού υποχρεώσει το μισό νησί να κάνει το… «ράλι Ακρόπολης» για να φτάσει σπίτι του.

Χθες, είχαμε δύο ατυχήματα κοντά στην έξοδο αυτού του δρόμου προς Εμπορείο
όπου δυό αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές επειδή χτύπησαν πάνω σε πέτρες.

Ακόμη χειρότερα και σύμφωνα με άλλη μαρτυρία φίλου που μένει στο Εμπορείο, στην επικινδυνότητα του εν λόγο δρόμου πρέπει να συνυπολογίσουμε και ορισμένους οδηγούς που
-ας το πούμε κομψά- έχουν καταναλώσει κάτι τοις παραπάνω αλκοόλ με αποτέλεσμα να οδηγούν ασυναίσθητα.
Και σε αυτην την περίπτωση, ευθύνες δεν έχουν μόνο όσοι κατευθύνουν τον κόσμο σε αυτόν τον δρόμο αλλά και όσοι επιτρέπουν στους «κρασάκηδες» οδηγούς να οδηγούν.


Επίσης, ενημερώνουμε, ότι τις επόμενες ώρες θα … δουλέψουμε στην παρούσα σελίδα, αναρτώντας σημαντικές ειδήσεις από τις προηγούμενες ημέρες της …αποχής μας από το διαδίκτυο.
Πως αυτοδιαφημιζόταν κι ένα νεανικό περιοδικό, «πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε» ….