Παρασκευή, Μαΐου 04, 2007

  • Παρασκευή 5.5.2007
  • Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (12.30) σύσκεψη στο λιμεναρχείο Θήρας με θέμα την πορεία των εργασιών απορρύπανσης αλλά και το ενδεχόμενο απάντλησης των πετρελαιοειδών του Sea Diamond. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥΕΝ Γιάννη Τζοάννου και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης
  • Την θεατρική παράσταση «κάλλιο αρκά παρά ποτέ» παρουσιάζει η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «Άλλος με τη βάρκα μας» του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας, σήμερα στο Οινοποιείο Μπουτάρη και το Σάββατο 6 Μαίου, στο Μπελλώνειο.
    Η είσοδος ελεύθερη, .. ωραία και για παιδιά άνω των 15 ετών.
  • Φιλαρμονική έχει αύριο και…
    Τη δεύτερη μουσική της παράσταση θα δώσει η Φιλαρμονική αύριο στις 20.30 στο Μπελλώνειο. Η μουσική ομάδα δραστηριοποιείται από το 2001 υπό τη μουσική καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Βενέδικτου Λαναρά και αριθμεί 30 μαθητές.
    Μεγάλη η γκάμα μουσικών ακουσμάτων και θα ακουστούν από Σαντορινιές καντάδες, μέχρι παραδοσιακή μουσική της Νέας Ορλεάνης και των Βαλκανίων.
    Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Κυριακή με μπυροκατάνυξη και …. γιορτή Μπύρας διοργανώνει μεθαύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στη μπυραρία "Question"στην Περίσσα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας. Θα προσφερθεί δωρεάν γερμανική βαρελίσια, μπύρα ενώ θα γίνει και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του συλλόγου.
  • Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά και το πρωτάθλημα σκάκι που διοργανώνει η ΔΕΠΟΤΑΘ. Οι αγώνες θα γίνουν στη Στέγη των Κοντοχωριανών από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
  • Ενώ, ...στο Γυμνάσιο των Φηρών οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ, Σάββατο και την Κυριακή στις 19:30 και στις 21:00... (το βράδυ της Κυριακής, ο τελικός)
  • Άνοιξε και σας περιμένει και φέτος η Έκθεση των αναπαραγωγών των τοιχογραφιών του Ακρωτηρίου, στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Νομικού όσο και στο Μουσείο του Μεγάρου Γκύζη. Πρόκειται για αναπαραγωγές, μιας και οι αυθεντικές όλο και σε κάποιες αποθήκες θα βρίσκονται
  • Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, στην στροφή του Μεγάλου χωριού στην Αγία Μαρίνα. Αναγκαίες κρίνονται πλέον οι προστατευτικές παρεμβάσεις σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου. Επικίνδυνος κρίνεται και ο δρόμος προς Οία.
    Διακοπή ρεύματος 08.00 -11.00 για την Κυριακή στο Φηροστεφάνι ανακοίνωσε η ΔΕΗ