Τρίτη, Αυγούστου 10, 2010

Καλό το malibu και η lagouna, αλλά καθώς φαίνεται έχει και το Αιγαίο την χάρη και το στύλ του. Και εξ αιτίας της άφιξης στάρ του χόλυγουντ που τους ξέρει ο κόσμος και χαίρονται τα παιδάκια -άμα τους βλέπουν- καθώς και οι μεγαλύτεροι χαίρονται αμα οι στάρ του χόλυγουντ φέρονται "σπόρτικα" και αγοράζουν καμμιά παραθαλάσια μεζονέτα να βλέπουν εκείνοι το πέλαγο, οι εργολάβοι προκοπή, και ο λαός τους στάρ. κι όλοι μαζί να χαίρονται δηλαδή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...

Ακολουθόντας την παράδοση της εποχής, και η σελίδα αποφάσισε να δημοσιευσει ειδήσεις -ή και φήμες, you never know- σχετικά με τους rich 'n' famous ιδιοκτήτες "εξοχικών" της -καλοκαιρινής- Ελλάδας...

Απο τα δημοφιλέστερα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί είναι το εξής....

Κροίσοι (πως λέμε "εφοπλιστής με 8 γράμματα, ποιός να ναι"...!)  αθλητές, τραγουδιστές, σχεδιαστές και ηθοποιοί αναζητούν την... Ιθάκη τους σε Αιγαίο και Ιόνιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επισκεφθεί ινκόγκνιτο τη χώρα μας και πολλοί φαίνεται να είναι σε διαπραγματεύσεις υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να αποκτήσουν τον δικό τους παράδεισο.


Ο Brand Pitt και η Angelina Jolie απέκτησαν μία βίλα 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαντορίνη!
Η Julia Roberts, ψάχνει σπίτι στην Πάτμο. Η «pretty woman» ζήτησε από Ελληνοαμερικανό φίλο της με εξοχικό στο νησί να της βρει σπίτι, με φαβορί μία βίλα στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι, μεταξύ των παραλιών Λάκκα και Λεύκες.
Στο Ιόνιο στρέφεται η Madonna που θέλει δικό της νησί!
Γείτονας της Madonna θα γίνει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Ryan Giggs, αν του «κάτσει» η αγορά εντός συγκροτήματος κατοικιών στο Αργοστόλι. Μάλιστα, πρόσφατα επισκέφθηκε τις τρεις χλιδάτες μεζονέτες με την ιδιωτική πισίνα και τους τεράστιους κήπους, που κοστολογούνται 3 εκατομμύρια ευρώ.
Την Σκιάθο επέλεξε η Cameron Diaz, που γνώρισε το νησί μέσω του «Mamma Mia» και από τις επαφές της με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Οι πληροφορίες θέλουν την γοητευτική ηθοποιό να «πολιορκεί» μια μονοκατοικία 300 τετραγωνικών στην περιοχή Καλύβια, εκεί όπου ψάχνει σπίτι και μία συνάδελφός της, η Kate Hudson.
Deal με την Αθηνά Ωνάση έκανε ο Georgio Armani, που αγόρασε μια εντυπωσιακά όμορφη περιοχή πάνω από έναν κολπίσκο στα Σύβοτα της Λευκάδας.
Ο Tom Hanks έχει ήδη το σπιτάκι του στην Αντίπαρο την οποία και επισκέπτεται κάθε χρόνο, ο Michael Schumacher απέκτησε πέρυσι σπίτι στην Ελαφόνησο, ο Emir Kusturica έγινε πρόσφατα κάτοικος Σίφνου και ο γνωστός ως Mr. Bean έχει εξοχικό στην Άνδρο.
Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά εκτάσεων στην Κεφαλλονιά-παρα λίγο να διαβάσω Καλιφόρνια!-  θέλουν οι φήμες τον Jack Nicholson και τον Bill Gates, ενώ Σαουδάραβας κροίσος κάνει παζάρια για το οικόπεδο του Αntony στάρς την ελληνική εφορία;!)