Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2010

Μόλις τώρα!

Λάβαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που μας κάνει να βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας πιο όμορφο! Ακόμη περισσότερο, η πρωτοβουλία αξίζει συγχαρητηρίων επειδή προέρχεται απο σχολείο του νησιού και μάλιστα πρόκειται για εθελοντική δουλειά!
Αυτό που πλέον ευχόμαστε είναι να έχει ... εντυπωσιακή ανταπόκριση!
Η σχολική βιβλιοθήκη του ΕΠΑΛ -μιάς και γι αυτην πρόκειται- απευθύνεται σε όλους τους βιβλιόφιλους, μαθητές, καθηγητές, γονείς και ..οχι μόνο!

η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, μαθητές και γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι από το φετινό σχολικό έτος 2009-10 άρχισε να λειτουργεί Σχολική Βιβλιοθήκη σε αίθουσες του 1ου ΕΠΑ.Λ Θήρας, δίπλα στο Γυμνάσιο Θήρας.
Το ωράριο λειτουργίας της είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 π.μ - 14:00 μ.μ.

Η Βιβλιοθήκη αυτή απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Θήρας και κατά δεύτερο λόγο σε μαθητές και καθηγητές άλλων σχολείων καθώς και σε γονείς. Πιο συγκεκριμένα, αποσκοπεί στη βιβλιοθηκονομική καθοδήγηση για την αναζήτηση και την αξιοποίηση μορφωτικού υλικού για την εκπόνηση δημιουργικών εργασιών και την πραγματοποίηση σχολικών δραστηριοτήτων. Για το σκοπό αυτό η Σχολική Βιβλιοθήκη:
Διαθέτει (προς στιγμήν) περίπου δύο χιλιάδες (2000) τίτλους επιλεγμένων βιβλίων από διαφορετικά επιστημονικά πεδία για ανάγνωση ή/και φωτοτύπηση (σελίδων) ή δανεισμό για το σπίτι.
Προσφέρει τη δυνατότητα προβολής ψηφιακού λογισμικού (DVD & CD-ROM) για τα μαθήματα του Γυμνασίου και Λυκείου και ελεύθερης πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους δημόσιων και ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και υπόδειξη μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου, καθηγήτρια κλάδου ΠΕ 06 (Αγγλικής Φιλολογίας), στο τηλέφωνο 22860 24481, στο τηλεομοιότυπο (fax) 22860 24483 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση library@1epal-thiras.kyk.sch.gr.