Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

τρίτη εισήγηση του προγράμματος της Σχολής Γονέων του ενοριακού παιδικού σταθμού "Η Γλυκογαλούσα" της Ι.Μ. Θήρας (4.12 17.00-19.00)

Ο ενοριακός παιδικός σταθμός "Η Γλυκογαλούσα" της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, σας προσκαλεί στην τρίτη εισήγηση του προγράμματος της Σχολής Γονέων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά και ώρα 17:00 - 19:00.

    Εισηγήτρια της συνάντησης αυτής είναι η κυρία Κατερίνα Μουρίκη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, με θέμα διάλεξης "Παιδί-σχολείο-οικογένεια-βιβλίο:καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία".
   Η αγάπη για το βιβλίο συνδέεται άρρηκτα με την καλλιέργεια του λόγου. Και ένας καθαρός λόγος, ένα καθαρό πνεύμα, είναι τα καλύτερα όπλα για να πολεμήσουμε το αύριο. Από το να μάθουμε εύκολα τα μαθήματά μας, μέχρι το να αποκτήσουμε ευχέρεια λόγου για να επικοινωνήσουμε, να διεκδικήσουμε τα διακαιώματά μας, να υπηρετήσουμε πρότυπα, αξίες και ιδανικά που δεν τα νικάει ούτε ο χρόνος ούτε κανενός είδους κρίση.

    Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας είναι ο προθάλαμος της αυριανής επιτυχίας και της ευζωίας των παιδιών μας.
    Ελάτε να κουβεντιάσουμε μαζί για το πώς θα το πετύχουμε.

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Στους παρευρισκομένους εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Την 3η εισήγηση μπορείτε να δείτε εδώ :