Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-2016

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.,

"Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει μ' ένα βήμα" είπε κάποτε ο Λάο - Τσε και επιτέλους έγινε αυτό το βήμα και για το φετινό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16", που διοργανώνει ο Οργανισμός σε συνεργασία με την Α.Ε.Σ.

Η εκκίνηση της πρώτης αγωνιστικής θα δοθεί το Σάββατο με τους νεοφώτιστους, αλλά γνώριμους Utah Jazz, που προέρχονται απ' την ένωση του 2 Brothers με τους Sacramento King's Landing και οι οποίοι θα βρουν απέναντί τους, τους ανανεωμένους και... διψασμένους για νίκη Λύκους.

Πρεμιέρα επίσης στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα και οι Sharks στην παρθενική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα, όμως καλούνται να "κολυμπήσουν" κατευθείαν στα βαθιά αφού η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους με τον πρωταθλητή Πήγασο.

Το πρώτο μέρος της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Αετού 1 με την αντρική ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης, σ' ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες ενόψει της συνέχειας.

Την επόμενη μέρα το "ορεκτικό" είναι λίγο πιο... ελαφρύ, με το Λιμεναρχείο να υποδέχεται την παιδική ομάδα της Α.Ε.Σ και τον Αετό 2 να αντιμετωπίζει το αντίστοιχο εφηβικό τμήμα.

Ωστόσο, η "αυλαία" της αγωνιστικής κλείνει μ' ένα πολύ δυνατό ματς. Οι Επαλαίμαχοι που φέτος δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, έχοντας μάλιστα στο ρόστερ τους δύο περσινούς πρωταθλητές (Παγανιά & Μπαλογιάννη) θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους με τους Houston Rockets, που θα επιχειρήσουν να φανούν αντάξιοι της πορείας που πραγματοποίησαν την περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10/2015

Utah Jazz - Λύκοι (16:00)
Sharks - Πήγασος (17:45)
Αετός 1 - Α.Ε.Σ. Αντρικό (19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10/2015

Λιμεναρχείο - Α.Ε.Σ Παιδικό (15:30)
Α.Ε.Σ Εφηβικό - Αετός 2 (17:15)

Επαλαίμαχοι - Houston Rockets (19:00)