Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων : το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, ψηφοδέλτιο μάχης και ευθύνης!

Σύμφωνα μρ την ανακοίνωση της Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων ενόψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης αναφέρονται τα εξής :

Συμφέρον όλων μας να μην υπάρχουν συμφέροντα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες να δώσουν ισχυρή εντολή τετραετίας σε αυτούς που έχουν επιλέξει να μην αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την ιστορία, σε αυτούς που καταθέτουν κάθε στιγμή την αλήθεια στον ελληνικό λαό, σε αυτούς που δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, σε αυτούς που μπορούν να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή!

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες σε συνεργασία με τους Οικολόγους-Πράσινους αποτελείται από τους: Νίκο Συρμαλένιο, Αντώνη Συρίγο, Νίκο Μανιό, Άννα Μαυρουδή, Χριστίνα Ευθυμιάτου (Οικολόγοι Πράσινοι) και Σταύρο Στέλλα.

Μόνο μπροστά! Προχωράμε με όραμα και υπευθυνότητα κόντρα σε όσους μάχονται να μας γυρίσουν πίσω!

Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό! Κερδίζουμε το αύριο!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στις 10/9
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο σας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Νάξου, στην συνέντευξη τύπου - παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ.


Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και  εκπρόσωποι κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Νάξου.