Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

πρόταση πραγματοποίησης εσωτερικής γραμμής στις περιοχές της Περίσσας, του Περιβόλου και της Βλυχάδας από το Σωματείο Επαγγελματιών της νότιας Σαντορίνης

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

Το Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης αποβλέποντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – κάτοικοι στις περιοχές της Βλυχάδας, του Περιβόλου και του Αγίου Γεωργίου, αποκομμένες από την ήδη υπάρχουσα τοπική συγκοινωνία, οι οποίες μας προσεγγίζουν πολύ τακτικά με πολύ έντονα παράπονα, επιθυμεί την πραγματοποίηση μιας εσωτερικής γραμμής{κυκλικής} για τη θερινή περίοδο.
Η γραμμή αυτή να ξεκινάει από την Περίσσα και να έχει τερματικό σταθμό το λιμανάκι της Βλυχάδας {4.8 χμ.} με ενδιάμεσες στάσεις στον Περίβολο και τον Άη Γιώργη και επιστροφή στην Περίσσα από τον κεντρικό δρόμο και όχι από τον παραλιακό.

Η πραγματοποίηση των δρομολογίων να γίνεται από την 11η πρωινή έως και την 20η απογευματινή ανά μία ώρα με χρήση mini bus. Μ’αυτό τον τρόπο θα διευκολύνονται και τα ΚΤΕΛ, διότι δε θα χρειάζεται να αποκλίνουν από τον κεντρικό δρόμο. Eίμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να οριστούν οι στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμείτε.