Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Κωτσόβολος Σαντορίνης – διπλασιάστηκε το ποσό που συγκεντρώθηκε, παραδόθηκαν τα χρήματα στο πτωχοκομείο Θήρας

Το κατάστημα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στη Σαντορίνη θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ιδιαίτερα τώρα που συνολικά η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, πήρε μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό να ενισχυθούν άνθρωποι που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη.

Έχοντας τη βοήθεια των πελατών του το κατάστημα Κωτσόβολος Σαντορίνης, για κάθε αγορά αξίας από €50 και άνω, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 15 Απριλίου έως και 11 Μαΐου 2013, πρόσφερε €2 στο Πτωχοκομείο Θήρας για την υποστήριξη του σημαντικού του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτέλεσε συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών του καταστήματος για την κοινωνία και το περιβάλλον που αγκαλιάστηκαν θερμά από τους πελάτες, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Έπειτα από την λήξη της ενέργειας το κατάστημα παρέδωσε τον κουμπαρά στους εκπροσώπους του πτωχοκομείου Θήρας κυρίους Βελώνια Λουκά, Λιγνό Εμμανουήλ και Σαλίβερο Παντελή με  το ποσό των 1000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί για μεγαλύτερη  ενίσχυσης του καταστήματος Κωτσόβολος προς το πτωχοκομείο μετά από πρωτοβουλία του διευθυντή του καταστήματος κου Ζώρζου Μάρκου.
Ευχαριστόυμε όλους τους  πελάτες μας που στίριξαν την προσπ’αθεια αυτή.