Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2012

Χ. Κόκκινος – δραστηριότητες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποψήφιου βουλευτή με την ΝΔ στις Κυκλάδες, ο κ. Κόκκινου,

Την Τετάρτη 20-6 συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου που έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και αναφέρθηκε , ως αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, στα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση και στον έλληνα εκπαιδευτικό.
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου  συμμετείχε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. 

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ αναφερόμενος στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και στην ανάληψη της Πρωθυπουργίας του τόπου από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
Η κυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί την αφετηρία για την πολυπόθητη Εθνική Αναγέννηση. Με υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά , καλούνται οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να προωθήσουν την αναπτυξιακή πορεία του τόπου και να περιφρουρήσουν την εθνική ενότητα και την  κοινωνική συνοχή. Είναι λυπηρό που κάποιες πολιτικές δυνάμεις  δεν συναισθάνονται την ανάγκη για εθνική συνεννόηση που αποτελεί κοινωνική εντολή και συνεχίζουν να κινούνται με ανευθυνότητα και λαϊκισμό.