Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

τραγικό ατύχημα στον δρόμο για το λιμάνι

Σύμφωνα με την "Ναυτεμπορική" 

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από την πτώση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο λιμένα του Αθηνιού της Σαντορίνης.
Οι δύο γυναίκες και ο ένας άνδρας, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο λιμάνι, επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτο, το οποίο εξετράπη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, της πορείας του και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγούν.
 Πρόκειται για τρεις μεσήλικες, δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Κοντά τους και σε βάθος οκτώ μέτρων εντοπίστηκε και ΙΧ στο οποίο επέβαιναν.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου αναγνωρίσθηκαν. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 56 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 55 ετών αντίστοιχα.
Όπως προκύπτει η 55χρονη επρόκειτο να ταξιδέψει μεσημβρινές ώρες με πλοίο για Πειραιά και οι άλλοι δύο την συνόδευαν στο λιμάνι με το Ι.Χ.Ε. όχημα του 56χρονου.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θήρας.

Σύμφωνα με το www.newsit.gr

Τα πτώματα εντόπισε αργά χθες το απόγευμα (20-06-2012), ένας κάτοικος του νησιού που περνούσε από την παραλία και ειδοποίησε το λιμενικό. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο στελέχη του Σώματος, που περισυνέλεξαν τις σορούς των θυμάτων.
Μετά από έρευνα της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής, με την συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 8 μέτρων το αυτοκίνητό τους.