Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας, Ποιότητας Ζωής και Αειφόρου Ανάπτυξης – θέματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας, Αγροτικής Βιοποικιλότητας, Ποιότητας Ζωής και Αειφόρου Ανάπτυξης της υπαίθρου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, η Επιτροπή θα συνεδριάσει το Σάββατο 9.6 στις 10.30 στην Ρόδο, με τα εξής θέματα,

Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά στην κατασκευή & λειτουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος και των υποστηρηκτικών αυτού έργων στη θέση "Βρόσκοπος" νήσου Κέας Περιφέρειας Ν.Αιγαίου με φορέα υλοποίησης του έργου την “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 24’’ (θέμα εξ’ αναβολής από προηγούμενη συνεδρίαση)
Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. για την λειτουργία «υφιστάμενης οργανωμένης τουριστικής μονάδας κατασκήνωσης (κάμπινγκ) Γ΄Τάξης-Δυναμικότητας 183 ατόμων στη θέση “Ποίσσες” Δήμου Κέας Ν.Κέας Ν.Κυκλάδων.
Γνωμοδότηση επί του σχεδίου διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων (Σ.Δ.Α.) της
Εκμετάλλευσης λατομείου βιομηχανικού ορυκτού (μπετονίτη) από την εταιρεία
«S & B BIOMHXANIKA ORYKTA A.E. » έκτασης 113,737 στρ.που βρίσκεται στη  θέση “ΑΣΠΡΟ ΧΩΡΙΟ-ΤΣΑΝΤΙΛΗ” του Δήμου Μήλου.
Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά στην επαναλειτουργία λατομείου αδρανών
υλικών έκτασης 13.146,52 τ.μ. της εταιρείας Α.ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ-Α.ΡΟΥΣΣΟΥ Ο.Ε .που βρίσκεται στη θέση «Καμπουνέρα» του Δήμου Θήρας της νήσου Θήρας Ν.Κυκλάδων.
Γνωμοδότηση  επί της Μ.Π.Ε. για την εκμετάλλευση λατομείου σχιστολιθικών πλακών και Λειτουργία κινητής μονάδας σπαστηριοτριβείου έκτασης 20.218 τ.μ. στη θέση «Μεροβίγλι» του Δήμου Κύθνου,Ν.Κύθνου, Ν.Κυκλάδων, ιδιοκτησίας της εταιρείας
 ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε.
Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά στην «Εγκατάσταση Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) που πρόκειται να εγκατασταθεί εντός της
προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000 στη θέση «Ράχη-Ξηροκόμπι» του Δήμου Άνδρου, Ν.΄Ανδρου,Ν.Κυκλάδων, από την εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ –ΡΑΧΗ ΞΗΡΟΚΟΜΠΙ Α.Ε.».
 Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. που αφορά στην «Εγκατάσταση & Λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής  Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) που θα εγκατασταθεί εντός της προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000 και εντός ΚΑΖ στη θέση «Φραγκάκι» του Δήμου ΄Ανδρου ,Νήσου ΄Ανδρου ,Ν.Κυκλάδων από την εταιρεία  «GREEK WIND POWER A.E».