Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης – πληροφορίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης μετά και την αδειοδότησή του, το κέντρο λειτουργεί επί  24ώρου βάσεως και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του. Διαθέτει απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό και ιατρούς με ειδικότητα και εμπειρία.

Το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης έχει 3 τιμοκαταλόγους. Α) Τον τιμοκαταλόγο των κατοίκων της Σαντορίνης β) Τον τιμοκατάλογο των ασφαλιστικών εταιρειών γ) Τον μηδενικό ό οποίος είναι για τους άπορους του νησιού. Ενδεικτικά, κάποιες από τις χρεώσεις έχουν ως εξής :
Α) Αξονική Τομογραφία Θώρακος 71ευρώ, Β) Μαγνητική Τομογραφία ΟΜΣΣ 236ευρώ
Γ) Υπέρηχος θυρεοειδούς 27ευρώ

Τα τμήματα που λειτουργούν στο Πολυϊατρείο είναι: Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό, Μαγνητικός Τομογράφος, Αξονικός Τομογράφος, Μαστογραφίας, Triplexαγγείων-καρδιάς, Υπέρηχοι, Καρδιολογικό, Παθολογικό, Ορθοπεδικό. Επίσης Ειδικότητες ιατρών όπως Ενδοκρινολόγος, Νευρολόγος, Ουρολόγος, Δερματολόγος, Αγγειολόγος- Αγγειοχειρουργός. 
Παράλληλα, ένας ασθενής αλλοδαπός εισπράττει τα χρήματα του από την ασφαλιστική του εταιρεία, με την απόδειξη που εκδίδει το πολυϊατρείο η οποία είναι μεταφρασμένη στα Αγγλικά, με το MedicalReport του ιατρού (στα Αγγλικά)και με την σφραγίδα του πολυϊατρείου, τα καταθέτει στην ασφαλιστική του εταιρεία και εισπράττει τα χρήματα. 
Το Πολυϊατρείο διαθέτει ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητα  ιατρικών πράξεων, ώστε η αντιμετώπιση του ασθενούς να ξεκινάει σωστά..Όπως όλες οι υπηρεσίες έτσι και το ασθενοφόρο είναι διαθέσιμο 24ώρες. Όλο το προσωπικό του κέντρου και του ασθενοφόρου προέρχεται από την Κεντρική Κλινική Αθηνών και διαθέτει οδηγό και τραυματιοφορέα με ειδικές γνώσεις για την μεταφορά ασθενών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΣΤΙΣ 9-10/6/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ
ΣΤΙΣ  27/6/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ
ΣΤΙΣ 23/6/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟ
ΣΤΙΣ 30/6/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ
ΑΠΟ ΤΙΣ 16/06 -17/06,13/07-15/07,05/08-07/08 ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22860-21728