Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

εκδηλώσεις – προσκλήσεις

Η ταβέρνα «καπετάν Λοίζος» στον Μονόλιθο μας καλεί να τσικνίσουμε μαζί της την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου σε μια βραδιά με σπέσιαλ για την περίσταση μενού και ζωντανή μουσική.
Επίσης μας ενημερώνει ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, προτελευταία Κυριακή της Αποκριάς καθώς και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς
μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της από το μεσημέρι  με ζωντανό πρόγραμμα με βιολί και μπουζούκι. Για πληροφορίες και κρατήσεις, 22860 31063 

Την ετήσια γιορτή του θα πραγματοποιήσει ένας από τους πολυπληθέστερους συλλόγους της Σαντορίνης, ο «Σύλλογος Κυνηγών Σαντορίνης» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο Αηδόνι, στην Βλυχάδα.

Την ετήσια γιορτή του και την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει ο «Σύλλογος Ποντίων και φίλων Ποντίων Σαντορίνης» το Σάββατο 18.2.2012 στον πολυχώρο ΥΦΕΝ στα Φηρά.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου ενώ για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά του θα παρουσιάσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, χορεύοντας παραδοσιακούς Ποντιακούς χορούς.
Η τιμή της εισόδου είναι στα 20 ευρώ και σε αυτήν περιλαμβάνονται φαγητό και απεριόριστο κρασί. 

Ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου του Ακρωτηρίου μας καλεί στην ετήσια γιορτή του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο «Μαιρούλα» στην Βλυχάδα. Στο μουσικό μέρος της βραδιάς, βιολί θα παίξει ο Βαγγέλης Σιγάλας ενώ για μια ακόμη φορά την δουλειά της θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του Ακρωτηρίου σε ένα σκετσάκι με τίτλο «τι τραβάει μια γριά»
Τιμή εισόδου 22 ευρώ. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972 904825 

Την ετήσια γιορτή του και την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου του Εμπορείου την Παρασκευή 24.2.2012 στην ταβέρνα “Μαιρούλα” στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.

Την ετήσια γιορτή της και την κοπή της πίτας της θα πραγματοποιήσει η 3η τάξη του ΕΠΑΛ την Παρασκευή 24.2.2012 στο κέντρο Αηδόνι στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.
Στο μουσικό μέρος της βραδιάς συντροφιά στους παρευρισκόμενους θα κρατήσουν ο Σπύρος Βασσάλος και ο Γιάννης Βερύκκοκος.

Η Ταβέρνα Πύργος μας ενημερώνει ότι αυτό το διάστημα είναι ανοιχτά από Πέμπτη έως και Κυριακή. Για πληροφορίες για κρατήσεις και εκδηλώσεις 693 29 70 342

Η ταβέρνα «Δημήτρης» στο Καμάρι μας καλεί το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς 26.2 και την Καθαρά Δευτέρα 27.2 από την μία το μεσημέρι,
να γιορτάσουμε μαζί της και να απολαύσουμε τα φαγητά της, τα σαρακοστιανά εκλεκτά της πιάτα και το μουσικοχορευτικό της πρόγραμμα με την Λίτσα Βάλβη στο τραγούδι σε ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα. Μαζί της ο Χαράλαμπος Καραμολέγκος στο βιολί και ο Ανδρέας Καραμολέγκος στο μπουζούκι.
Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 22860 32748