Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Χ. Κόκκινος για την απεργία

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου είχε απευθύνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, κ. Κόκκινος.
Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ανέφερε οτι,
Το «γαϊτανάκι» των αντιλαϊκών μέτρων συνεχίζεται. Η ελληνική κοινωνία στοχοποιείται. Ο λαός μας υποφέρει.
Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην αδιέξοδη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική που με τις επιλογές της οδηγεί την κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και στη φτώχια.
Η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας – «απόλυσης» στο Δημόσιο, ο Προϋπολογισμός της λιτότητας και της οπισθοδρόμησης του 2012 , τα επιπλέον εισπρακτικά-αντιλαϊκά μέτρα ύψους εφτά (7) δις ευρώ που καλείται να επωμισθεί ο ελληνικός λαός το 2012, αποτελούν την αρνητική συνέχεια της διαρκούς υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας και της ζωής μας.
Ο περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά της περιφέρειάς μας.