Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2011

την αλλαγή της ημερομηνίας του επόμενου ΠΣ ζητά ο κ. Κόκκινος

Την μετάθεση της ημερομηνίας πραγματοποίησης του επόμενου Π.Σ. (προγραμματισμένου για τις 2.12) προτείνει ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κόκκινος λόγο της Πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕ και της ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,
Δυστυχώς η περιφερειακή αρχή δεν έλαβε υπόψη της τα παρακάτω:
 Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που προκύρηξε η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι κινητοποιούνται ενάντια στην ανάλγητη και άδικη κυβερνητική πολιτική.
Η κινητοποίηση αυτή αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή, με αποτέλεσμα να παραλύσουν οι ακτοπλοϊκές και οι αεροπορικές συγκοινωνίες και να καταστήσουν αδύνατη τη μετακίνηση των περιφερειακών συμβούλων την παραμονή της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου.
Αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι θα απεργήσουν και θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις καταγράφοντας με τη δράση τους και την παρουσία τους την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά μέτρα που υποθηκεύουν και υποβαθμίζουν τη ζωή μας.
Για τους παραπάνω λόγους:
Ο Περιφερειακός συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ζητά την αναβολή της συνεδρίασης και τη μετάθεσή της στις αμέσως επόμενες ημέρες. Προτείνουμε ως ενδεικτικές ημερομηνίες τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ή την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στη Σύρο.