Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

κωδική ονομασία Santorini....

Ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, ενα ακριβό προάστιο της Αθήνας και μια όμορφη ελαιοπαραγωγός περιοχή της Νότιας Πελλοπονήσου.
Αυτές είναι, ήταν, οι περιοχές - κωδικές ονομασίες στα εμβάσματα για τους λογαρισμούς Καραβέλα μέσω των οποίων διακινούνταν χρήματα απο την Γερμανία στην Ελλάδα.
Εμείς τώρα, γιατί "ανεβάζουμε" το συγκεκριμένο θέμα; Μα γιατί μια απο τις κωδικές ονομασίες των λογαριασμών Καραβέλα είχε, έχει, το όνομα "Santorini".... Ελπίζουμε δε, όταν ο επίδοξος ταξιδιώτης μπεί στην διαδικασία να αναζητήσει πληροφορίες για το νησί στο διαδίκτυο, να μην πέσει πάνω σε αυτην την είδηση, κι οχι τίποτε άλλο, μην μπερδευτεί ο άνθρωπος...
Λογαριασμοί με κωδικούς Santorini, Αnixi και Κoroni

Ποσά προς άγνωστους αποδέκτες αποστέλλονται το 1999 σε λογαριασμό της οικογενείας Καραβέλα στην Credit Suisse Οι λογαριασμοί του Χρ.Καραβέλα στις ελβετικές τράπεζες φέρουν τους κωδικούς Santorini, Αnixi και Κoroni.Τα ονόματα αυτά καταγράφονται στα «μαύρα» εμβάσματα που στέλνονται από τη γερμανική εταιρεία,σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρονται στα σημειώματα,τα οποία βρίσκονται στην ελβετική και στη γερμανική Δικαιοσύνη και τα οποία αποτέλεσαν τον «πιλότο» για να εντοπισθούν τα «ύποπτα» ποσά στους λογαριασμούς.